Warte do dodania (Pomoże serwerowi)
-
1-Dodanie do Każdej Pracy LVL takie jak na Kurierce I TAXO.
2-Dodanie Do kupna Automatycznego Krecenia kasyna np: na zawsze za 50k albo więcej :D.
3-Dodanie Wiecej Fajnych Domów do kupna bo Dużo fajnych nie ma takiej opcji żeby go wynając.
4-Żeby Można było Za Punkty gry i Godziny na Serwerze Wymianiać je na Kase Na Serwie.
5-Żeby Jester miał detal/Mawonie ze szybkich i wściekłych (Toyota Supra MK4)
6-Naprawa żeby auta które się utopiły w wodzie nie respily sie na dookach tylko na przecho.
7-Wybrór Dnia w Ustawieniach Gry tak jak Dzień albo Noc że czas gry.
8-Możliwość kupić Brame/Szlabanów bez potrzeby eventu tylko w jakimś do tego przeznaczonym Sklepie.
9-Żeby Można Po zakupie auta można było mieć jazde próbną a jak się nie spodoba komuś auto to można było by je zwrócić za pełną cene
10-Co Godzine (albo Więcej) Auto na Bocznicy by się Respiło, Każde nie tylko te najtańsze, i była by szansa na MK i vizualki kół itp, i najlepiej by było jagby bylo to ogłaszane na chacie że nowe auto Się respi albo że jakiś gracz kupił Auto Na Bocznicy że nick
11-Żeby na cyganie Się Respiło Wiecej aut a nie 3, i żeby sie nie zmieniał tak jak salony tylko np: za 3-4 dni.
12-Żeby Też czas respienia się nowych aut na salonie nie było co 2 tygodnie tylko co tydzień.
13-Dodanie żeby można było Demontować lampy za 50% tej ceny Lap.
14-Żeby na każdym spawnie był BMX.
15-Co Miesiąc Podwojone Zarobi TYLKO jeden dzień w Miesiącu
16-Żeby była Mała szansa na LIMITKE w Salonie. żeby jakies limitki powracaly (Mała szansa).
17-Żeby Można było Samemu Robić sobie tune a nie żebrać tune od graczy.
-
moim zdaniem wszystko co jest tu napisane byłoby fajnym pomysłem

-
1 podoba mnie sie
2 kasyna bym nie tykal bedzie tam siedziec polowa serwera a po limicie beda wychodzic (juz sie tak dzialo XD)
3 tez mi sie podoba
4 podoba mi sie zeby robic cos z godzinami za aktywnosc np jestes na serwie 3h i dostajesz bonus na godzinke do zarobkow
5 wiecej wariantow/nowych fur jak najbardziej
6 troche lipa bo holownikom by sie zabralo robote
7 nie podoba mi sie
8 temat bram jest kontrowersyjny poniewaz bramy/szlabany juz na ten moment zabieraja duzo punktow dla taxo i kuriera przez to ze nie mozesz podjechac na pewna odleglosc i nie mozesz oddac paczki/kursu bo jestes za daleko to jest moim zdaniem do poprawy (przestawic punkty dostarczania)
9 fajne np z ogranicznikiem na 5min i w trybie ghosta zeby nikt nie bral specialnie na tarana
10 nie podoba mi sie
11 dodac moze pare aut ale z jakims lekkim tune zeby sie respily (losowym) cygana rozumiem jako jakiegos handlarza fajnie by to pasowalo
12 bym zostawil 2tyg
13 i tak i nie moze demont by byl zalezny od tego ile by zostalo % tych lamp zeby nie bylo sytuacji ze ktos wyjezdzi 99% i zrobi se demont za 50% wartosci
14 chyba jest ale nwm
15 podoba mi sie
16 czasem sie chyba pojawia jakas taka fura ale nie jestem pewien
17 nie podoba mi sie -
10-zmieniam na nie co godzine tylko co 1 dzień

z tymi co napisałem godziny poprotu chcialbym żeby czas niebył tak długi co jest 2 tygodnie.
a z kasynem nie musi być automatyczne krecenie ale niech bedzie do dodania ruletka żeby można poczuć troche Prawdziwego Hazadru :PPPPPP.
-
Ponioslo cię trochę małolat
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się