Warte do dodania (Pomoże serwerowi)
-
1-Dodanie do Każdej Pracy LVL takie jak na Kurierce I TAXO.
2-Dodanie Do kupna Automatycznego Krecenia kasyna np: na zawsze za 50k albo więcej :D.
3-Dodanie Wiecej Fajnych Domów do kupna bo Dużo fajnych nie ma takiej opcji żeby go wynając.
4-Żeby Można było Za Punkty gry i Godziny na Serwerze Wymianiać je na Kase Na Serwie.
5-Żeby Jester miał detal/Mawonie ze szybkich i wściekłych (Toyota Supra MK4)
6-Naprawa żeby auta które się utopiły w wodzie nie respily sie na dookach tylko na przecho.
7-Wybrór Dnia w Ustawieniach Gry tak jak Dzień albo Noc że czas gry.
8-Możliwość kupić Brame/Szlabanów bez potrzeby eventu tylko w jakimś do tego przeznaczonym Sklepie.
9-Żeby Można Po zakupie auta można było mieć jazde próbną a jak się nie spodoba komuś auto to można było by je zwrócić za pełną cene
10-Co Godzine (albo Więcej) Auto na Bocznicy by się Respiło, Każde nie tylko te najtańsze, i była by szansa na MK i vizualki kół itp, i najlepiej by było jagby bylo to ogłaszane na chacie że nowe auto Się respi albo że jakiś gracz kupił Auto Na Bocznicy że nick
11-Żeby na cyganie Się Respiło Wiecej aut a nie 3, i żeby sie nie zmieniał tak jak salony tylko np: za 3-4 dni.
12-Żeby Też czas respienia się nowych aut na salonie nie było co 2 tygodnie tylko co tydzień.
13-Dodanie żeby można było Demontować lampy za 50% tej ceny Lap.
14-Żeby na każdym spawnie był BMX.
15-Co Miesiąc Podwojone Zarobi TYLKO jeden dzień w Miesiącu
16-Żeby była Mała szansa na LIMITKE w Salonie. żeby jakies limitki powracaly (Mała szansa).
17-Żeby Można było Samemu Robić sobie tune a nie żebrać tune od graczy.
-
moim zdaniem wszystko co jest tu napisane byłoby fajnym pomysłem

-
1 podoba mnie sie
2 kasyna bym nie tykal bedzie tam siedziec polowa serwera a po limicie beda wychodzic (juz sie tak dzialo XD)
3 tez mi sie podoba
4 podoba mi sie zeby robic cos z godzinami za aktywnosc np jestes na serwie 3h i dostajesz bonus na godzinke do zarobkow
5 wiecej wariantow/nowych fur jak najbardziej
6 troche lipa bo holownikom by sie zabralo robote
7 nie podoba mi sie
8 temat bram jest kontrowersyjny poniewaz bramy/szlabany juz na ten moment zabieraja duzo punktow dla taxo i kuriera przez to ze nie mozesz podjechac na pewna odleglosc i nie mozesz oddac paczki/kursu bo jestes za daleko to jest moim zdaniem do poprawy (przestawic punkty dostarczania)
9 fajne np z ogranicznikiem na 5min i w trybie ghosta zeby nikt nie bral specialnie na tarana
10 nie podoba mi sie
11 dodac moze pare aut ale z jakims lekkim tune zeby sie respily (losowym) cygana rozumiem jako jakiegos handlarza fajnie by to pasowalo
12 bym zostawil 2tyg
13 i tak i nie moze demont by byl zalezny od tego ile by zostalo % tych lamp zeby nie bylo sytuacji ze ktos wyjezdzi 99% i zrobi se demont za 50% wartosci
14 chyba jest ale nwm
15 podoba mi sie
16 czasem sie chyba pojawia jakas taka fura ale nie jestem pewien
17 nie podoba mi sie -
10-zmieniam na nie co godzine tylko co 1 dzień

z tymi co napisałem godziny poprotu chcialbym żeby czas niebył tak długi co jest 2 tygodnie.
a z kasynem nie musi być automatyczne krecenie ale niech bedzie do dodania ruletka żeby można poczuć troche Prawdziwego Hazadru :PPPPPP.
-
Ponioslo cię trochę małolat