Propozycja rozwinięcia pracy kuriera
-
1LVL: Wykonujemy prace kuriera skuterem który dostajemy w fabryce w mieście Blubery (tam gdzie ladujemy paki) gdy wsiądziemy na skuter pojawia nam się panel miast w których chcemy rozwozic listy (bo na 1lvl by sie rozwoziło listy) dodatkowo pojawiały by sie zlecenia priorytetowe na czas w których jeśli zdążymy dostajemy większe wynagrodzenie.
2LVL: Na drugim levelu prace możemy już wykonywać swoim pojazdem tudzież wypożyczonym dużo bym tutaj nie zmieniał w stosunku do tego co juz mamy na 2lvl dodał bym wagę paczek standardowe do 10kg dostajemy normalne wynagrodzenie 150-200e tak jak to jest teraz ale powyzej 10kg gdy wyciagniemy paczke z pojazdu wolniej bedziemy sie poruszac z nia plus za wage dostaniemy napiwek od wagi paczki.
3LVL: na tym poziome było by to co na drugim poziome plus zwiększył by sie ciężar paczek i napiwki
Dodatkowo mieli byśmy dostep do zleceń od urzędu jak by to miało wyglądać ?
ladujemy paki na sortowni i gdy juz je zaladujemy odpalamy komputer pokladowy i na samym dole zlecen pojawia sie dodatkowe np na czerwono Urząd LV-30 listów+5paczek i trzeba by było je odebrac z urzędu i dostarczyć na sortownie w BB ale nie mogli byśmy tego zrobić tak od razu pierw musimy zwolnic troche miejsca na busie rozwożąc pozostale zaladowane paczki (Takie zlecenia od urzedu były by na czas im szybciej to dostarczymy od zaladowania sie w sortowni tym wiecej dostaniemy siana)4LVL: tutaj proponuję dac normalne paczki z drugiego poziomu plus dostęp do cięższych palet ładowali byśmy takie palety wjeżdżając w blip do ładowania pak zostawiamy pojazd w tym punkcie i przesiadamy sie na widlaka którym ładujemy palety na pakę nastepnie gdy już dojedziemy do klienta musimy wjechac w blip do rozładowania i teraz tutaj nie wiem jakie sa możliwości serwera czy rozładowanie by mialo być na zasadzie czasu który po prostu byśmy musieli peczekać (Poczekaj 30sek trwa rozładowywanie) czy jakas animacja no nie mam pojęcia
Wymagania:
na 1vl może wejść każdy z uprawnieniami do kierowania pojazdem
żeby odblokować 2lvl trzeba rozwieść 1.000 listów
Na 2lvl musimy rozwieść 5.000 paczek żeby odblokować trzeci poziom
3LVL na trzecim levelu musimy rozwieść 15.000 paczek i mamy 4lvlWnioskuje o to żeby paczki które mamy na koncie już zrobione pod F2 w dziale statystyki zapisały się do tych wymagań + żeby paczki nie spadały poprzez brak aktywności zróbmy to tak jak jest na taxo wystarczy raz na pół roku zrobić kursik (chyba tak to jest nwm)
Wynagrodzenie
1lvl- 4/5k
2lvl- 7/8k
3lvl-12/13k
4lvl-15/16kChciał bym zbliżyć prace kuriera do pracy na taxo żeby to byly dwie konkurencyjne prace na podobnych zarobkach
na ten moment jedyną słuszna pracą co jest dosyć smutne jest po prostu taxi
Wszystkie wynagrodzenia i wymagania są przykładowe
mam nadzieje że pomysł się spodoba jak nie to chociaż zainspiruje do zmian na tej pracy
Pozdrawiam -
Ciekawy pomysł na tak
-
Reset tych paczek to jest żart. Ogólnie jakieś nabijanie norm i żeby to się nie zapisało to masakra. Opcja dla tryhardow. Jestem za
-
nie wiem co myslec na ten temat
nie przeczytalem bo za dlugiepozdrawiam
-
Fajne na +
-
Jak dla mnie to nie 4lvl-15/16k to chyba jakaś pomyłka..
-
@Mr_Rambos Tak jak pisałem jest to tylko przykład