Modernizacja skrzyżowania na wjeździe do LV
-
Na +
Bardzo ładna przeróbka skrzyżowania które aktualnie zamiast przypominać rondo przypomina minecraft.
-
Dużo lepsza opcja na +
-
Wiadukt miał na celu zmniejszenie liczby kolizji na skrzyżowaniu autostrad. Faktycznie Twoje rondo wygląda znacznie estetyczniej, lecz równie dobrze mogłoby tam nie być nic, bo raczej nie spełniłoby swojej funkcji... No bo nie oszukujmy się, kto by zwalniał przed tym rondem?
-
@Recover Wiadukt też swojej funkcji nie spełniał, bo mało ludzi z niego korzystało. Większość graczy i tak zawsze pojedzie najszybszą drogą.
Moim zdaniem wiadukt nie przeszkadzał dopóki TIR-y nie musiały pod nim skręcać. Teraz jest po prostu za ciasno, a zostawienie po prostu pustego skrzyżowania też takie meh się wydaje. -
@Recover
Kolizje były na pylu v1 ale porównaj liczbę graczy. -
@Endrju taka mape to na pseudola dodaj, nie na pyla
na nie -
Srednio podobają mi się barierki po bokach blokujące pas awaryjny
-
@xAsek One są po to, żeby za bardzo nie ścinać, ale na spokojnie dałoby się je przesunąć.
Poza tym bardziej chciałem poglądowo to skrzyżowanie zrobić, żeby pokazać jak by to mogło wyglądać. Pierwszy raz edytora używałem. Serwerowy maper na pewno by to lepiej i estetyczniej mógł zrobić.
-
@Camper napisał w Modernizacja skrzyżowania na wjeździe do LV:
Kolizje były na pylu v1 ale porównaj liczbę graczy.
Owszem, jest ich mniej. Ale jednak wydaje mi się, że warto myśleć trochę bardziej przyszłościowo i pozytywnie, zakładając, że za parę miesięcy może być ich już więcej, a wtedy problem z kolizjami powróci. ;v
-
@Recover Kolizje były, są i będą. Nawet przy tej liczbie graczy, która jest obecnie są miejsca - takie jak most na górce pomiędzy LS i SF - gdzie praktycznie nie da się przejechać nieruszonym.
Ta przeróbka to kompromis pomiędzy wygodą, a bezpieczeństwem.
-Może nie ochroni przed kolizjami aż tak dobrze jak obecne skrzyżowanie, ale też nie jest źle, ponieważ w zamian za to zapewnia lepszą widoczność poprzez brak wiaduktu.
-Ułatwi przejazd i poprawi wizualny aspekt skrzyżowania. -
Celem wiaduktu jest spowolnienie ruchu pojazdów, a także możliwość bezkolizyjnego pojazdu - to rondo tego nie zapewnia. Odrzucam.
-
-