Ogólny temat liczników
-
Dzień dobry dziś pochylimy się nad tematem trochu zapomnianym a jest to jednak dość fajny dodatek. Mianowicie tak jak w tytule LICZNIKI. Jest to podstawowa rzecz w aucie. Musi być czytelna ale i też przyciągać oko i ładnie wyglądać. W grze niestety mamy tylko kilka liczników do wyboru na szczęście są za grosze więc można eksperymentować. Sportowe liczniki występują w szybszych autach oryginalnie i to spoko opcja. Ale do sedna sprawy. Wnioskuję o SPORE poszerzenie oferty liczników i zmiany liczników w pojazdach frakcyjnych na customowe, zdjęcie przykładowe załączam w załączniku. Mam też pomysł na to żeby zrobić konkurs na licznik nie jest to ciężkie do narysowania. Można byłoby podsyłać przykładowe prace, szkice itp. i najlepiej oceniane po stworzeniu licznika weszłyby one do gry. Można byłoby zrobić spoko akcje z tego. Przepraszam bardzo za kilka propozycji w jednej ale to się łączy więc proszę o przymknięcie oczka na to

Liczę na ciepłe przyjęcie mojej propozycji. Pozdrawiam NiePozdrawiam

-
na liczniki tego typu nie,imo wygladaja jak z pseudola
-
Dla Mnie troszke jak nie z tej gry xd
-
Na nie będzie to wyglądać mega pseudolowo
-
Myślę że zdj ogólnie dodane żeby nakreślić o co chodzi mniej więcej, nie te konkretne
-
Tak oczywiście są to PRZYKLADOWE ZDJECIA jak MOGLBY wyglądać takie liczniki. Pozdrawiam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się