Ogólny temat liczników
-
Dzień dobry dziś pochylimy się nad tematem trochu zapomnianym a jest to jednak dość fajny dodatek. Mianowicie tak jak w tytule LICZNIKI. Jest to podstawowa rzecz w aucie. Musi być czytelna ale i też przyciągać oko i ładnie wyglądać. W grze niestety mamy tylko kilka liczników do wyboru na szczęście są za grosze więc można eksperymentować. Sportowe liczniki występują w szybszych autach oryginalnie i to spoko opcja. Ale do sedna sprawy. Wnioskuję o SPORE poszerzenie oferty liczników i zmiany liczników w pojazdach frakcyjnych na customowe, zdjęcie przykładowe załączam w załączniku. Mam też pomysł na to żeby zrobić konkurs na licznik nie jest to ciężkie do narysowania. Można byłoby podsyłać przykładowe prace, szkice itp. i najlepiej oceniane po stworzeniu licznika weszłyby one do gry. Można byłoby zrobić spoko akcje z tego. Przepraszam bardzo za kilka propozycji w jednej ale to się łączy więc proszę o przymknięcie oczka na to
Liczę na ciepłe przyjęcie mojej propozycji. Pozdrawiam NiePozdrawiam
![text alternatywny]( -
na liczniki tego typu nie,imo wygladaja jak z pseudola
-
Dla Mnie troszke jak nie z tej gry xd
-
Myślę że zdj ogólnie dodane żeby nakreślić o co chodzi mniej więcej, nie te konkretne
-
Tak oczywiście są to PRZYKLADOWE ZDJECIA jak MOGLBY wyglądać takie liczniki. Pozdrawiam