Przebudowa systemu zadań dziennych
-
Proponuje zmianę systemu zadań dziennych, który aktualnie jest kompletnie bezsensowny.
System zadań dziennych powinien sczytywać, jakie ktoś ma licencje i pod tym kątem dobierać zadania dzienne.
Dodatkowo pierwsze dni powinny mieć bardziej lekkie zadania zamiast l2, h2, nurek itp.
Np. sweepery, wynajęcie domku, interakcja z graczem, zakup w sklepie.
Oczywiście można powiedzieć że gracze bez licencji będą mieli łatwiej, wtedy proponuję większe nagrody za zrobienie zadań dla graczy którzy mają dane licencje, np. zamiast 400€ za zrobienie zadnia z L2, dać 1000€W jaki sposób mam zrobić zadanie dzienne ukazane poniżej nie mając licencji H2? 10h do końca zadania, nikt o.
Zdrowych zmysłach nie będzie specjalnie latał 8h tylko po to, żeby w ostanie +-2 godziny zrobić to zadanie (Tym bardziej, jak ktoś np. wbije 5h przed końcem zadania, wtedy nawet nie ma fizycznie szans, żeby to zrobić)
Przez takie właśnie coś gracze nie chcą robić tych zadań co też widać po discord owym chacie.
Wcześniej miałem taką sytuację z nurkiem, przebolałem to i zrobiłem nurka, ale bez przesady, żeby robić H2.Te zadania są jeszcze bardziej bezużyteczne dla nowych graczy, którzy nie mają większości licencji
-
Proste j logiczne podoba mi sie
-
Wystosowałem podobne pismo na discordzie administracji i mamy to na uwadze, teraz można powiedzieć że są w formie otwartej bety.
-
Dodatkowo podepne:
To zadanie nie działa, zrobiłem, nie zaliczyło nic