Uranus problem z PJ
-
Od kiedy pamietam Pj na Uranusa nie obejmuje zderzaka ,progów ,wlotow i spoilera czy da sie cos z tym zrobic nie wiem jak dziala bez na stockowym Uranusie ja mam zamontowane progi i zderzaki X Flow spoiler i wloty Alien [text alternatywny]

-
Xddd pozdro wygląda to komicznie. Tak samo komiczne jest to że jakiś tam tuning pasuje do jakiegoś tam auta a na reszcie się buguje znika lub nie pasuje teksturami. Pytanie za ten czemu jest wg oferowany. Usuńmy lub zróbmy to porządnie podmieniając modele aut na te z spojlerem czy kij wie nie znam się na tym szajsie. Pozdrawiam. Dumny posiadacz 3 spojlerów na autach nie przeznaczonych do tego
-
Moim skromnym zdaniem mogliby po prostu sprawdzic czy dziala a spoilery to kwestia wyboru raczej

-
@Xen @Administracja Czy jest szansa na zrobienie czegos z tym PJ ?
-
V Vertan przeniósł ten temat z Pomoc dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się