Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Praca kierowcy zawodowego ciezarkowki

Praca kierowcy zawodowego ciezarkowki

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Propozycje
1 Posty 1 Uczestników 85 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • NiePozdrawiamN Niedostępny
    NiePozdrawiamN Niedostępny
    NiePozdrawiam
    SMSA
    napisał ostatnio edytowany przez NiePozdrawiam

hej ogulem znalazlem kilka niescislosci w tej pracy powinniscie to dodac/naprawic/zmienic
    mianowicie po 1 jes tylko jeden typ naczepy. chlodnia. niby spoko ale chlopaki z chlodni nie chodza glodni powinny byc jakies benefity z tego tytulu. + premia jak jezdzimy chlodnia ogolnie
    wniosek dodac wiecej naczep. plandeka czy cos

po 2 tir jedzie 90km na godzine ok. ale brakuje grawitacji pod gorke powinien puchnac do 60 a z gorki powinien byc vmax 110. tak zeby bylo bardziej realnie

po 3 brakuje przy autostradzie i na portach towarzyszek podrozy. wiadomo zeby nie bylo przesady jak na procie radomsko. ale co kilka-kilkanascie km powinny byc.
    po 4 wnioskuje o dodanie nowej frakcji ITD-pylife zeby prowadzic kontorle itp
    po 5 powiino byc wiecej kasy z kursu wiadomo dniowka 600zl minimum za mniej to sie nie oplaca
    po 6 kierwoca to nie magazynier nwm czemu nei robia tego robole z magazynu (ODZIELNA PRACA)
    PO 7 brakuje zeby jezdzily boty w grze i troche utrudnialy transport typu nie wiem litwin co jedzie 83 czy rumun. mysle ze urozmaiciloby to rozgrywke.

Mam nadziej ze zmiany zostanom wporwadzone. przerpaszam z gory za mase bledow w mojej wypowiedzi nieestety albo i stety jestem pod wplywem alkoholu. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. milego weekendu ;dtext alternatywny

a i tak wg pytania do egzaminu ukladala osoba po jakich srodkach odurzajacych

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    5

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
    • Pierwszy post
      Ostatni post
    0
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy