Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Praca kierowcy zawodowego ciezarkowki

Praca kierowcy zawodowego ciezarkowki

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Propozycje
1 Posty 1 Uczestników 71 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • NiePozdrawiamN Niedostępny
    NiePozdrawiamN Niedostępny
    NiePozdrawiam
    napisał ostatnio edytowany przez NiePozdrawiam

hej ogulem znalazlem kilka niescislosci w tej pracy powinniscie to dodac/naprawic/zmienic
    mianowicie po 1 jes tylko jeden typ naczepy. chlodnia. niby spoko ale chlopaki z chlodni nie chodza glodni powinny byc jakies benefity z tego tytulu. + premia jak jezdzimy chlodnia ogolnie
    wniosek dodac wiecej naczep. plandeka czy cos

po 2 tir jedzie 90km na godzine ok. ale brakuje grawitacji pod gorke powinien puchnac do 60 a z gorki powinien byc vmax 110. tak zeby bylo bardziej realnie

po 3 brakuje przy autostradzie i na portach towarzyszek podrozy. wiadomo zeby nie bylo przesady jak na procie radomsko. ale co kilka-kilkanascie km powinny byc.
    po 4 wnioskuje o dodanie nowej frakcji ITD-pylife zeby prowadzic kontorle itp
    po 5 powiino byc wiecej kasy z kursu wiadomo dniowka 600zl minimum za mniej to sie nie oplaca
    po 6 kierwoca to nie magazynier nwm czemu nei robia tego robole z magazynu (ODZIELNA PRACA)
    PO 7 brakuje zeby jezdzily boty w grze i troche utrudnialy transport typu nie wiem litwin co jedzie 83 czy rumun. mysle ze urozmaiciloby to rozgrywke.

Mam nadziej ze zmiany zostanom wporwadzone. przerpaszam z gory za mase bledow w mojej wypowiedzi nieestety albo i stety jestem pod wplywem alkoholu. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. milego weekendu ;dtext alternatywny

a i tak wg pytania do egzaminu ukladala osoba po jakich srodkach odurzajacych

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    5
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
    • Pierwszy post
      Ostatni post
    0
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy