Praca kierowcy zawodowego ciezarkowki
-
hej ogulem znalazlem kilka niescislosci w tej pracy powinniscie to dodac/naprawic/zmienic
mianowicie po 1 jes tylko jeden typ naczepy. chlodnia. niby spoko ale chlopaki z chlodni nie chodza glodni powinny byc jakies benefity z tego tytulu. + premia jak jezdzimy chlodnia ogolnie
wniosek dodac wiecej naczep. plandeka czy cospo 2 tir jedzie 90km na godzine ok. ale brakuje grawitacji pod gorke powinien puchnac do 60 a z gorki powinien byc vmax 110. tak zeby bylo bardziej realnie
po 3 brakuje przy autostradzie i na portach towarzyszek podrozy. wiadomo zeby nie bylo przesady jak na procie radomsko. ale co kilka-kilkanascie km powinny byc.
po 4 wnioskuje o dodanie nowej frakcji ITD-pylife zeby prowadzic kontorle itp
po 5 powiino byc wiecej kasy z kursu wiadomo dniowka 600zl minimum za mniej to sie nie oplaca
po 6 kierwoca to nie magazynier nwm czemu nei robia tego robole z magazynu (ODZIELNA PRACA)
PO 7 brakuje zeby jezdzily boty w grze i troche utrudnialy transport typu nie wiem litwin co jedzie 83 czy rumun. mysle ze urozmaiciloby to rozgrywke.Mam nadziej ze zmiany zostanom wporwadzone. przerpaszam z gory za mase bledow w mojej wypowiedzi nieestety albo i stety jestem pod wplywem alkoholu. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. milego weekendu ;d
a i tak wg pytania do egzaminu ukladala osoba po jakich srodkach odurzajacych