Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Problem z pracą skanowanie terenu dronem

Problem z pracą skanowanie terenu dronem

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Propozycje
1 Posty 1 Uczestników 55 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • NiePozdrawiamN Niedostępny
    NiePozdrawiamN Niedostępny
    NiePozdrawiam
    napisał ostatnio edytowany przez

Nie wiem od czego zacząć. Z tą pracą wszystko jest nie tak.

1. przyspieszenie tego drona to żart większa górka do pokonania to dron nie ma siły. Prędkość zostaje, przyspieszenie zwiększyć lub coś takiego.

2. Druga sprawa to właśnie te górki. Dron czyta wysokość z jakiegoś z góry ustalonego punktu przez co w wyższym terenie( dużo budynków w głównych miastach, i SF to spory problem) nie wspominam już o jakiś terenach typowo górzystych tam nie ma co się zapuszczać. Więc jest problem bo nie zbiera informacji z racji iż przekraczamy pułap. Powinien pułap jaki możemy przekroczyć iść wraz z wysokością terenu.

3. Opłacalność całego biznesu. Dość sporo pali, a za 100% jakieś 200e wpada do kiermany. Licho jest panowie szczególnie że to L2

4. Znowu kasa. Mianowicie zrobic tak jak na streetwiew im więcej zrobisz skanu tym więcej kasy za 100% danych. Sukcesywnie co 20% myślę że będzie ok zwiększać zarobek. Proste levelowanie

5. Jest sporo miejsc na mapie gdzie jest teren a dron nie skanuje albo przepuszcza połowę terenu. Nie wiem nie łapie tego po prostu. Jest tam jakaś magiczna dziura teksturowa czy coś.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
    • Pierwszy post
      Ostatni post
    0
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy