Problem z pracą skanowanie terenu dronem
-
Nie wiem od czego zacząć. Z tą pracą wszystko jest nie tak.
-
przyspieszenie tego drona to żart większa górka do pokonania to dron nie ma siły. Prędkość zostaje, przyspieszenie zwiększyć lub coś takiego.
-
Druga sprawa to właśnie te górki. Dron czyta wysokość z jakiegoś z góry ustalonego punktu przez co w wyższym terenie( dużo budynków w głównych miastach, i SF to spory problem) nie wspominam już o jakiś terenach typowo górzystych tam nie ma co się zapuszczać. Więc jest problem bo nie zbiera informacji z racji iż przekraczamy pułap. Powinien pułap jaki możemy przekroczyć iść wraz z wysokością terenu.
-
Opłacalność całego biznesu. Dość sporo pali, a za 100% jakieś 200e wpada do kiermany. Licho jest panowie szczególnie że to L2
-
Znowu kasa. Mianowicie zrobic tak jak na streetwiew im więcej zrobisz skanu tym więcej kasy za 100% danych. Sukcesywnie co 20% myślę że będzie ok zwiększać zarobek. Proste levelowanie
-
Jest sporo miejsc na mapie gdzie jest teren a dron nie skanuje albo przepuszcza połowę terenu. Nie wiem nie łapie tego po prostu. Jest tam jakaś magiczna dziura teksturowa czy coś.
-