Rynek nieruchomości - niska liczba graczy
-
Moja propozycją jest zrobienie coś z rynkiem nieruchomości. Moim zdaniem co drugi domek powinien zostać zamknięty zablokowany. Połowa biznesów również. Dobrze by było żeby zrobione to zostało delikatnie np jeśli ktoś nie opłaci domku to wtedy znika np żeby nikomu też nie został zabrany. Ale zredukować ta liczbę o połowę.o czy wiescie wraz z wzrostem graczy dodawać sukcesywnie nowe nieruchomości. Myślę że przez to że jest mało graczy pobudzi to rynek nieruchomości gdzie na V1 kampilo się żeby zdobyć domek do zbijania repa na - koło kościoła w sf a rano sprzedać go 3k drożej. Nie ma tego vibe. Kto grał na V1 naprwno kojarzy akcje myślę że to by zadziałało. Też komisy nie działają tak jak kiedyś przez to że jest mało ludzi mało kto zamawia biznes się nie kreci tak jak powinien a jak będzie mniej komisów to automatycznie zamówień będzie więcej jakby. Na V1 były komisy otwarte wszystkir ale było 300 os na serwer i jak miałeś komis to byłeś Boss teraz to częściej przynosi straty. Pleas Fix that. Thanks for mountain. W tym miejscu również chciałbym pozdrowić pana merata/maxiumusa jest pan moim idolem.
-
@NiePozdrawiam Po co usuwac nie chcesz to nie kupuj,
Zmniejszyc ilosc blipow na miejsach co maja wiecej jak 2-3 blipy na caly teren wystarczy.