Organizacje i ich członkowie
-
Myśle, że fajnym pomysłem byłoby gdyby automat z organizacji wyrzucał członków którzy nie byli na serwerze co najmniej miesiąc oraz organizacje się usuwały jak jest np mniej niż 3-5 członków jak to było na v1. Byłaby to tzw. selekcja organizacji nieaktywnych i ich członków. Napiszcie co o tym sądzicie?
Dla mnie fajny pomysł, bedzie mniej organizacji i więcej graczy aktywnych by wtedy się decydowało na swoją własna. -
Jestem jak najbardziej na tak
-
@Patryczeq mi nie podoba się pomysł usuwania organizacji. Ja na przykład mam organizacje, składająca się z moich znajomych z irl, I szanujemy siebie nawzajem, udostępniamy swoje auta, więc dlaczego takie osoby miałby być poszkodowane?
-
Mam nadzieję że ten pomysł nie przejdzie do weryfikacji przez administrację. Bardzo słaby patrząc na to, że serwer wstaje z kolan i trzeba się bić o każdego gracza.
-
Ta mhm - zajebisty pomysł.
NA NIE
-
Jako że pomysł się nie podoba graczom, myśle że można zamknąć temat.
-
Zamiast usuwać organizację mogły by przechodzić w stan zamrożenia, ale po dłuższym czasie niż miesiąc, aby "odmrozić" organizację trzeba by zapłacić jakąś kwotę w urzędzie, taką symboliczną, 500-1000€
-
Hmmm no pomysl jak pomysl a co by sie działo z samochodami tej organizacji np. ja jestem aktywny a ilus graczy nie i strace wszystko co wladowalem w org ? Wiec dla mnie to sama strata a za chwilke serwer byc moze wstanie i znowu bede pakował kase w to samo jak ktos napisał słaba zacheta na powrot dla ludzi wiec uwazam ze pomysł jest troszke slabo przemyslany zwlaszcza jesli chcemy jeszcze go ozywic
-
Organizacje z niewystarczającą ilością członków będą usuwane zgodnie z regulaminem.
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i nie uzyskała wymagane poparcie od członków administracji do jej zaakceptowania. W głosowaniu udział wzięło 19 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 36,8% głosujących.
-
-