Organizacje i ich członkowie
-
Myśle, że fajnym pomysłem byłoby gdyby automat z organizacji wyrzucał członków którzy nie byli na serwerze co najmniej miesiąc oraz organizacje się usuwały jak jest np mniej niż 3-5 członków jak to było na v1. Byłaby to tzw. selekcja organizacji nieaktywnych i ich członków. Napiszcie co o tym sądzicie?
Dla mnie fajny pomysł, bedzie mniej organizacji i więcej graczy aktywnych by wtedy się decydowało na swoją własna. -
Jestem jak najbardziej na tak
-
Myśle, że fajnym pomysłem byłoby gdyby automat z organizacji wyrzucał członków którzy nie byli na serwerze co najmniej miesiąc oraz organizacje się usuwały jak jest np mniej niż 3-5 członków jak to było na v1. Byłaby to tzw. selekcja organizacji nieaktywnych i ich członków. Napiszcie co o tym sądzicie?
Dla mnie fajny pomysł, bedzie mniej organizacji i więcej graczy aktywnych by wtedy się decydowało na swoją własna.@Patryczeq mi nie podoba się pomysł usuwania organizacji. Ja na przykład mam organizacje, składająca się z moich znajomych z irl, I szanujemy siebie nawzajem, udostępniamy swoje auta, więc dlaczego takie osoby miałby być poszkodowane?
-
Mam nadzieję że ten pomysł nie przejdzie do weryfikacji przez administrację. Bardzo słaby patrząc na to, że serwer wstaje z kolan i trzeba się bić o każdego gracza.
-
Ta mhm - zajebisty pomysł.
NA NIE
-
Dla mnie fajny pomysł, bedzie mniej organizacji i więcej graczy aktywnych by wtedy się decydowało na swoją własna.Jako że pomysł się nie podoba graczom, myśle że można zamknąć temat.
-
Dla mnie fajny pomysł, bedzie mniej organizacji i więcej graczy aktywnych by wtedy się decydowało na swoją własna.Zamiast usuwać organizację mogły by przechodzić w stan zamrożenia, ale po dłuższym czasie niż miesiąc, aby "odmrozić" organizację trzeba by zapłacić jakąś kwotę w urzędzie, taką symboliczną, 500-1000€
-
Hmmm no pomysl jak pomysl a co by sie działo z samochodami tej organizacji np. ja jestem aktywny a ilus graczy nie i strace wszystko co wladowalem w org ? Wiec dla mnie to sama strata a za chwilke serwer byc moze wstanie i znowu bede pakował kase w to samo jak ktos napisał słaba zacheta na powrot dla ludzi
wiec uwazam ze pomysł jest troszke slabo przemyslany zwlaszcza jesli chcemy jeszcze go ozywic -
Organizacje z niewystarczającą ilością członków będą usuwane zgodnie z regulaminem.
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i nie uzyskała wymagane poparcie od członków administracji do jej zaakceptowania. W głosowaniu udział wzięło 19 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 36,8% głosujących.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się