Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Odrzucone
  4. Propozycja o dodanie lvl do kilku prac.

Propozycja o dodanie lvl do kilku prac.

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Odrzucone
6 Posty 5 Uczestników 172 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • mbappeM Niedostępny
    mbappeM Niedostępny
    mbappe
    napisał ostatnio edytowany przez

Siemano, nie wiem czy wiecie, ale na serwerze istnieje masa totalnie zbędnych prac. Proponuje dodać do niektórych z nich przynajmniej po jednym lvl zwiększającym zarobki, ponieważ za jakiś czas cały serwer będzie bazował jedynie na kurierze i taxi. Prace które mam na myśli to uwielbiane i dobrze znane przez wielu pozycje: Tiry, L2, H2, N2. Według mnie te prace są obecnie traktowane jako droga do zarobienia na burrito lub premiera/taxi. Możliwość rozwoju(zarobku) w pracy którą po prostu lubimy zachęci do gry na serwerze.

sygnatura-pylife-willow.png

SergiuszPineska.S 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    4
    • mbappeM mbappe

Siemano, nie wiem czy wiecie, ale na serwerze istnieje masa totalnie zbędnych prac. Proponuje dodać do niektórych z nich przynajmniej po jednym lvl zwiększającym zarobki, ponieważ za jakiś czas cały serwer będzie bazował jedynie na kurierze i taxi. Prace które mam na myśli to uwielbiane i dobrze znane przez wielu pozycje: Tiry, L2, H2, N2. Według mnie te prace są obecnie traktowane jako droga do zarobienia na burrito lub premiera/taxi. Możliwość rozwoju(zarobku) w pracy którą po prostu lubimy zachęci do gry na serwerze.

SergiuszPineska.S Niedostępny
      SergiuszPineska.S Niedostępny
      SergiuszPineska.

@mbappe
      W sumie na tak ale n2 bym tam nie zaliczał, na spokojnie wyciągam tam 7k/h

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • GRZzG Niedostępny
        GRZzG Niedostępny
        GRZz
        SMSA Zarząd SMSA

Ja bym jedynie H2 zaliczyl autobusy itp prace. Na tirach , nurku czy L2 idzie zarobic bardzo dobrze i mogliby jeszcze 1 i 2 lvl takso podniesc troszke albo super kurs czestszy 🙂

Zastepca.png

mbappeM 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • GRZzG GRZz

Ja bym jedynie H2 zaliczyl autobusy itp prace. Na tirach , nurku czy L2 idzie zarobic bardzo dobrze i mogliby jeszcze 1 i 2 lvl takso podniesc troszke albo super kurs czestszy 🙂

mbappeM Niedostępny
          mbappeM Niedostępny
          mbappe

@GRZz napisał w Propozycja o dodanie lvl do kilku prac.:

Wiesz zawsze wymagania na 2lvl przy Tirach, L2 mogą być bardzo wysokie, dla mnie ważne i fajne żeby w przyszłości była szansa na awans.

sygnatura-pylife-willow.png

0
          • SoapikS Niedostępny
            SoapikS Niedostępny
            Soapik

zawsze wszystko dążyło do tego żeby wbić taxo na 4lvl, bo to w końcu najlepsza praca, która też wymaga sporej ilości czasu. Jeżeli chodzi o H2 i N2 to średni pomysł według mnie, te prace i tak są już dobre - na n2 jesteś w stanie zarobić 6-8k na godzinę, więcej niż na taxo lvl3. Co do tirów to jak najbardziej spoko opcja.

;3
            https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=3852

0
            • DitruD Niedostępny
              DitruD Niedostępny
              Ditru

Nie wykluczam, że prace te w przyszłości doczekają się rozwinięcia. Jednak, na ten moment nie ma takiej potrzeby. Poza tym propozycja nie opiewa w szczegóły - jak te poziomy miałyby wyglądać? Gdy będziesz miał na to wizje, rozpisz ją w nowej propozycji.

0
              • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
              • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
              Odpowiedz
              • Odpowiedz, zakładając nowy temat
              Zaloguj się, aby odpowiedzieć
              • Najpierw najstarsze
              • Najpierw najnowsze
              • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
              • Pierwszy post
                Ostatni post
              0
              • Kategorie
              • Ostatnie
              • Tagi
              • Popularne
              • Użytkownicy
              • Grupy