Propozycja o dodanie lvl do kilku prac.
-
Siemano, nie wiem czy wiecie, ale na serwerze istnieje masa totalnie zbędnych prac. Proponuje dodać do niektórych z nich przynajmniej po jednym lvl zwiększającym zarobki, ponieważ za jakiś czas cały serwer będzie bazował jedynie na kurierze i taxi. Prace które mam na myśli to uwielbiane i dobrze znane przez wielu pozycje: Tiry, L2, H2, N2. Według mnie te prace są obecnie traktowane jako droga do zarobienia na burrito lub premiera/taxi. Możliwość rozwoju(zarobku) w pracy którą po prostu lubimy zachęci do gry na serwerze.
-
@mbappe
W sumie na tak ale n2 bym tam nie zaliczał, na spokojnie wyciągam tam 7k/h -
Ja bym jedynie H2 zaliczyl autobusy itp prace. Na tirach , nurku czy L2 idzie zarobic bardzo dobrze i mogliby jeszcze 1 i 2 lvl takso podniesc troszke albo super kurs czestszy
-
@GRZz napisał w Propozycja o dodanie lvl do kilku prac.:
Wiesz zawsze wymagania na 2lvl przy Tirach, L2 mogą być bardzo wysokie, dla mnie ważne i fajne żeby w przyszłości była szansa na awans.
-
zawsze wszystko dążyło do tego żeby wbić taxo na 4lvl, bo to w końcu najlepsza praca, która też wymaga sporej ilości czasu. Jeżeli chodzi o H2 i N2 to średni pomysł według mnie, te prace i tak są już dobre - na n2 jesteś w stanie zarobić 6-8k na godzinę, więcej niż na taxo lvl3. Co do tirów to jak najbardziej spoko opcja.
-
Nie wykluczam, że prace te w przyszłości doczekają się rozwinięcia. Jednak, na ten moment nie ma takiej potrzeby. Poza tym propozycja nie opiewa w szczegóły - jak te poziomy miałyby wyglądać? Gdy będziesz miał na to wizje, rozpisz ją w nowej propozycji.
-
-