BALANS PRAC I ZWIĘKSZENIE ZAROBKÓW!
-
@Fuksi za duze te zarobki
-
@ccjq to wszystko zostalo napisane przezemnie jak wedlug mnie wygladac ale kazdy ma inne zdanie
-
@Fuksi
Chciałbym jeszcze zobaczyć jak do tych zarobków ustosunkowałbyś cenę najpopularniejszych pojazdów na serwerze. -
@Gromaden napisał w BALANS PRAC I ZWIĘKSZENIE ZAROBKÓW!:
@Fuksi
Chciałbym jeszcze zobaczyć jak do tych zarobków ustosunkowałbyś cenę najpopularniejszych pojazdów na serwerze.moze i troszke przesadzilem w niektorych pracahc ale poprzez cos takiego bardziej zostana docenione niz tylko zapomniane
-
@Fuksi itak jakby byly te "twoje" zarobki to kazdy by pracowal tylko na 5-6 pracach, czyli na l2 h2 n2 taxo kurier dron, czyli praktycznie tak samo jak jest teraz, reszta prac itak by stało puste
podsumowując nic by sie nie zmieniło tylko zarobki by były jeszcze większe xd -
@ccjq napisał w BALANS PRAC I ZWIĘKSZENIE ZAROBKÓW!:
@Fuksi itak jakby byly te "twoje" zarobki to kazdy by pracowal tylko na 5-6 pracach, czyli na l2 h2 n2 taxo kurier dron, czyli praktycznie tak samo jak jest teraz, reszta prac itak by stało puste
podsumowując nic by sie nie zmieniło tylko zarobki by były jeszcze większe xdalbo zamiast zmiany zarobkow mogli dodac wiecej lvl tych prac tez spoko opcja
-
Co do taxi to proponuje aby premia na taxi polegała na uszkodzeniach całego pojazdu, nie jeżdze na taxi ale z tego co sie orentuje to przy naprawionym silniku jest premia.
Proponuje aby premia na taxi była zależna od uszkodzeń całego auta, karoserii, dzwi, lamp, zderzaków, silnika itp. To sprawiłoby że gracze jeździli by ostrożniej, a nie latali po drogach jak wariaci, nie raz miałem tak że taskówkarz uderzył mi tira z boku i zlecenie straciłem, chodzi też o ogólne zniechecenie do brawurowej jazdy i zachecenie do ostrożniejszej jazdy w postaci premii.Natomiast na tirach nie powinno być tak że uszkodzenie towaru sprawia że zlecenie sie usuwa, może tak być ale powinien być pasek uszkodzeń i jeśli uderzy sie to wypłata za kurs spada w zależności od uszkodzeń, wieksze uszkodzenia, mniejsza wypłata. Nie raz głównie w SF w dokach zachaczyłem naczepą w brame wjazdową, która jest bardzo wąska i trudno tam wykrecić, straciłem kurs tuż na samym jego końcu, bardzo to irytuje i nawet chwilami zniechęca do grania.
-
@LOLEK-XD Premia jest zależna od całości uszkodzeń auta, nie tylko od silnika.
-
@gtkvba chyba nie bardzo, ja jak naprawie silnik to mam full premii
-
@ccjq No zawsze na taxo to tak dzialalo ze silnik 100% to premia tez xd
-
Całkowite zrównoważenie zarobków na każdej z prac - a to wynika z propozycji - jest pomysłem nie do przyjęcia. Zarobki na pracach ustalane były zgodnie z wymaganiami, które gracz musi spełnić do podjęcia pracy. W moim odczuciu na ten moment nie ma potrzeby na ponowne bilansowanie zarobków między pracami
-
-