Propozycja o dodanie 3lvl kurierki
-
Witam chciałbym opowiedzieć o moim pomyśle na 3lvl kuriera.
Chciałbym żeby ta praca była bardziej rozwinięta ponieważ duży wkład własny potrzeba dońscy czasochłonny system paczek itp.
Dlatego mam zamysł taki :3lvl kuriera by był od 3000paczek przeniesionych w danym miesiącu
dawałoby to profity takie jak:- Sortowanie paczek od miast/ odległości w panelu pod literę k
- dodatkowe nowe 5 paczek (całkowicie 30)
- bieganie podczas noszenia paczek
- dodano opcje duże paczki/palety które by dawały profity takie jak od 185-230euro bądź większe ponieważ jako osoba która kurierkę ma w sercu zależy o balansie z konkurencyjna praca taka jak taxo lvl3-4 cos pomiędzy tym fajnie by było gdyby zarobki trochę większe niż taxo 3lvl a trochę mniejsze niż lvl 4.
- benefity w postaci promocji w tankowaniu paliwa np -20%
Taka moja propozycja oczywiście chciałbym od was gracze tez jakieś sugestie ponieważ kurierska robota to dobra fucha a wasze propozycje będą napewno tez miały wpływ na rozwój oto tej pracy. Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam Fuksi oraz DHL!
-
@Fuksi jak dla mnie spoko, pytanie co na to administracja.
-
Jako jeden z szalonych kurierow jestem na tak. Wszystko ładnie, schludnie rozpisane!
-
Pomysł na 3 lvl jest spoko, ale bieganie podczas noszenia paczek, promocja w tankowaniu i sortowanie już mniej. Zniżki na paliwo już są dla osób posiadających premium i gold. Sortowanie paczek mogłoby być dostępne od 1 poziomu, powinniśmy móc za pomocą myszki przesuwać kolejność paczek. Bieganie według mnie to już za duże ułatwienie, tymbardziej gdy proponujesz dodanie dużych paczek, nie wyobrażam sobie kuriera biegającego z paletą.
-
Jesli o Mnie chodzi pierwsze 3 punkty jak najbardziej ale za chwilke kazdy bedzie chcial znizke na paliwo np. bo ma grupe inwalidzka jak ja naprzykład itp
-
@Fuksi Jestem na tak zawsze to jakies urozmaicenie
-
Jestem na tak ponieważ sam pracuje ciągle na kurierce i rozwiazanie 3lvl by było idealne do tej pracy ponieważ by zbyt bardzo nie odstawało od taxo a też trzeba się napocić żeby osiągnąć max lvl kurierki.
-
Witam Przeczytałem całość muszę uwzględnić kilka punktów po pierwsze zniżki na paliwo nie miało by to sensu na kurjerze ponieważ są już stacje benzynowe które umożliwiają płacenie mniej gotówki z kontem Gold i Premium. Po drugie sortowanie paczek powinno być na (LVL 1) a nie na 3 więc dla mnie to bez sensu. Po trzecie (Całkowicie 30) moim zdaniem jest to bardzo dobry ruch bo mamy więcej paczek i możemy też troche więcej zarobić. Po Czwarte na lvl 3 kuriera powinny być tak jak na taxo większe zarobki i tak jak napisał (Fuksi) 185-230 Euro jest bardzo dobrym pomysłem jeżeli te 210-230 nie będzie się pojawiało często. Po Piąte bieganie podczas noszenia paczek jest według mnie zbyt ułatwiające w pracy kuriera. PO Szóste powinien być lvl 4 na kurierze, który dodaje takie udogodności jak bieganie podczas noszenia paczek dalekie punkty z których można dostać określoną kwote + premie (tak jak na taxo). tyle ode mnie niestety nie mam dalszych pomysłów jakie udogodności można by było wprowadzić na lvl.
Pozdrawiam SzamponikPL -
Jestem za całkiem dobrze to wygląda
-
-
Sortowania paczek powinno być dostępne od 1lvl.
-
Uważam że zamiast zwiększać ładowność Burrito dobrym pomysłem będzie dodanie dodatkowego pojazdu do pracy kuriera np Boxville lub Yankee i ładowność tego pojazdu by była zwiększona np do 40 paczek i nowy pojazd był by wymagany do pracy kuriera na lvl 3.
-
Bieganie podczas noszenia paczki jest za bardzo ułatwiające
-
Dodanie dużych paczek nie bardzo rozumiem jak by to miało działać coś w stylu super kursu na taxo? ale raczej zbędna opcja bo z tego co wiadomo na lvl 2 idzie całkiem dobrze zarobić także wystarczy zwiększyć wynagrodzenie za paczkę na 3lvl i będzie dobrze
-
Promocje na tankowanie zdecydowanie na nie
Podsumowując uważam że dodanie 3 lvl kurierki jest dobrym pomysłem ale wymagania na 3 lvl kurierki to 3000 Paczek i Duży pojazd np Boxville lub Yankee. Zarobki powinny oscylować coś ok 8-8,5k/h
-
-
Co prawda nie pracowałem jako kurier, ale patrząc po popularności propozycji uważam, że temat nowego poziomu pracy kuriera powinien być szerzej przedyskutowany w ekipie. Kurier i taxi są w mojej ocenie najpopularniejszymi pracami, utrzymującymi ruch na serwerze.
-
Tak! Rozwijanie kuriera to dobra ścieżka - szczególnie gdy spojrzymy na to, że największy konkurent ( taxi ) ma 4 poziomy. Myślę, że w przyszłości zostaną dodane kolejne poziomy i do tej pracy
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 70% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.