Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Zaakceptowane
  4. Propozycja o dodanie 3lvl kurierki

Propozycja o dodanie 3lvl kurierki

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Zaakceptowane
13 Posty 12 Uczestników 307 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • NissanekN Niedostępny
    NissanekN Niedostępny
    Nissanek
    napisał ostatnio edytowany przez

Jako jeden z szalonych kurierow jestem na tak. Wszystko ładnie, schludnie rozpisane!

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • SoapikS Niedostępny
      SoapikS Niedostępny
      Soapik
      napisał ostatnio edytowany przez Soapik

Pomysł na 3 lvl jest spoko, ale bieganie podczas noszenia paczek, promocja w tankowaniu i sortowanie już mniej. Zniżki na paliwo już są dla osób posiadających premium i gold. Sortowanie paczek mogłoby być dostępne od 1 poziomu, powinniśmy móc za pomocą myszki przesuwać kolejność paczek. Bieganie według mnie to już za duże ułatwienie, tymbardziej gdy proponujesz dodanie dużych paczek, nie wyobrażam sobie kuriera biegającego z paletą.

;3
      https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=3852

2
      • GRZzG Niedostępny
        GRZzG Niedostępny
        GRZz
        SMSA Zarząd SMSA

Jesli o Mnie chodzi pierwsze 3 punkty jak najbardziej ale za chwilke kazdy bedzie chcial znizke na paliwo np. bo ma grupe inwalidzka 🙂 jak ja naprzykład itp 🙂

Zastepca.png

2
        • Fuksi*F Fuksi*

Witam chciałbym opowiedzieć o moim pomyśle na 3lvl kuriera.
          Chciałbym żeby ta praca była bardziej rozwinięta ponieważ duży wkład własny potrzeba dońscy czasochłonny system paczek itp.
          Dlatego mam zamysł taki :

3lvl kuriera by był od 3000paczek przeniesionych w danym miesiącu
          dawałoby to profity takie jak:

• Sortowanie paczek od miast/ odległości w panelu pod literę k
          • dodatkowe nowe 5 paczek (całkowicie 30)
          • bieganie podczas noszenia paczek
          • dodano opcje duże paczki/palety które by dawały profity takie jak od 185-230euro bądź większe ponieważ jako osoba która kurierkę ma w sercu zależy o balansie z konkurencyjna praca taka jak taxo lvl3-4 cos pomiędzy tym fajnie by było gdyby zarobki trochę większe niż taxo 3lvl a trochę mniejsze niż lvl 4.
          • benefity w postaci promocji w tankowaniu paliwa np -20%

Taka moja propozycja oczywiście chciałbym od was gracze tez jakieś sugestie ponieważ kurierska robota to dobra fucha a wasze propozycje będą napewno tez miały wpływ na rozwój oto tej pracy. Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam Fuksi oraz DHL!

MathriuM Niedostępny
          MathriuM Niedostępny
          Mathriu

@Fuksi Jestem na tak zawsze to jakies urozmaicenie 😄

text alternatywny

0
          • lsa_L Niedostępny
            lsa_L Niedostępny
            lsa_

Jestem na tak ponieważ sam pracuje ciągle na kurierce i rozwiazanie 3lvl by było idealne do tej pracy ponieważ by zbyt bardzo nie odstawało od taxo a też trzeba się napocić żeby osiągnąć max lvl kurierki.

0
            • SzamponikPLS Niedostępny
              SzamponikPLS Niedostępny
              SzamponikPL

Witam Przeczytałem całość muszę uwzględnić kilka punktów po pierwsze zniżki na paliwo nie miało by to sensu na kurjerze ponieważ są już stacje benzynowe które umożliwiają płacenie mniej gotówki z kontem Gold i Premium. Po drugie sortowanie paczek powinno być na (LVL 1) a nie na 3 więc dla mnie to bez sensu. Po trzecie (Całkowicie 30) moim zdaniem jest to bardzo dobry ruch bo mamy więcej paczek i możemy też troche więcej zarobić. Po Czwarte na lvl 3 kuriera powinny być tak jak na taxo większe zarobki i tak jak napisał (Fuksi) 185-230 Euro jest bardzo dobrym pomysłem jeżeli te 210-230 nie będzie się pojawiało często. Po Piąte bieganie podczas noszenia paczek jest według mnie zbyt ułatwiające w pracy kuriera. PO Szóste powinien być lvl 4 na kurierze, który dodaje takie udogodności jak bieganie podczas noszenia paczek dalekie punkty z których można dostać określoną kwote + premie (tak jak na taxo). tyle ode mnie niestety nie mam dalszych pomysłów jakie udogodności można by było wprowadzić na lvl.
              Pozdrawiam SzamponikPL

1
              • C Niedostępny
                C Niedostępny
                Cesarz

Jestem za całkiem dobrze to wygląda

0
                • T Niedostępny
                  T Niedostępny
                  TNTstars
                  • Sortowania paczek powinno być dostępne od 1lvl.

• Uważam że zamiast zwiększać ładowność Burrito dobrym pomysłem będzie dodanie dodatkowego pojazdu do pracy kuriera np Boxville lub Yankee i ładowność tego pojazdu by była zwiększona np do 40 paczek i nowy pojazd był by wymagany do pracy kuriera na lvl 3.

• Bieganie podczas noszenia paczki jest za bardzo ułatwiające

• Dodanie dużych paczek nie bardzo rozumiem jak by to miało działać coś w stylu super kursu na taxo? ale raczej zbędna opcja bo z tego co wiadomo na lvl 2 idzie całkiem dobrze zarobić także wystarczy zwiększyć wynagrodzenie za paczkę na 3lvl i będzie dobrze

• Promocje na tankowanie zdecydowanie na nie

Podsumowując uważam że dodanie 3 lvl kurierki jest dobrym pomysłem ale wymagania na 3 lvl kurierki to 3000 Paczek i Duży pojazd np Boxville lub Yankee. Zarobki powinny oscylować coś ok 8-8,5k/h

1
                  • OjczeWaszO Niedostępny
                    OjczeWaszO Niedostępny
                    OjczeWasz

Co prawda nie pracowałem jako kurier, ale patrząc po popularności propozycji uważam, że temat nowego poziomu pracy kuriera powinien być szerzej przedyskutowany w ekipie. Kurier i taxi są w mojej ocenie najpopularniejszymi pracami, utrzymującymi ruch na serwerze.

Prawdziwy OjczeWasz, były administrator, Inspektor oraz członek Zarządu SMSA na PYLife V1.

2
                    • DitruD Niedostępny
                      DitruD Niedostępny
                      Ditru

Tak! Rozwijanie kuriera to dobra ścieżka - szczególnie gdy spojrzymy na to, że największy konkurent ( taxi ) ma 4 poziomy. Myślę, że w przyszłości zostaną dodane kolejne poziomy i do tej pracy 😉

Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.

0
                      • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
                      • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
                      • DitruD Niedostępny
                        DitruD Niedostępny
                        Ditru

Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 70% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.

0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                        Odpowiedz
                        • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                        Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                        • Najpierw najstarsze
                        • Najpierw najnowsze
                        • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                        • Pierwszy post
                          Ostatni post
                        0
                        • Kategorie
                        • Ostatnie
                        • Tagi
                        • Popularne
                        • Użytkownicy
                        • Grupy