Tankowanie Holownika w trakcie pracy
-
Cześć,
Chciałbym zwrócić uwagę na to, że rozpoczynając pracę na holowniku jest on zatankowany pod rezerwę, co uniemożliwia wykonywanie pracy w sposób nie przerwany, gdyż posługiwanie się aktualnym systemem tankowania pojazdów to uniemożliwia (w trakcie wyjścia z pojazdu i próbie tankowania, pojazd znika i tym samym kończymy pracę).
Według mnie najrozsądniejszą opcją jest po prostu dostarczanie graczom w pełni zatankowanego holownika, bo modernizacja systemu tankowania nie ma tu sensu.
Pozdrawiam,
Mikosz -
Cześć,
Chciałbym zwrócić uwagę na to, że rozpoczynając pracę na holowniku jest on zatankowany pod rezerwę, co uniemożliwia wykonywanie pracy w sposób nie przerwany, gdyż posługiwanie się aktualnym systemem tankowania pojazdów to uniemożliwia (w trakcie wyjścia z pojazdu i próbie tankowania, pojazd znika i tym samym kończymy pracę).
Według mnie najrozsądniejszą opcją jest po prostu dostarczanie graczom w pełni zatankowanego holownika, bo modernizacja systemu tankowania nie ma tu sensu.
Pozdrawiam,
Mikosz@Bentley Również zwóciłem na to uwage, popieram
-
Niesamowite że tak logiczne rzeczy są pisane jako propozycja.
-
Traktowałbym to jako błąd, a nie propozycję.
Paliwo od teraz jest zatankowane w pełni w holownikach. -
X XeN zablokował ten temat dnia
-
X XeN przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się