Propozycja rozbudowania urzędowej SM
-
@XeN mam propozycje dot. rozbudowania urzędówki SM. Z uwagi niewystarczającą ilość graczy, urzędowa straż miejska jest obecnie bez sensu. Proponuję dodanie kilku aktywności, które mogłyby ożywić tą pracę:
- zgarnianie meneli (npc) na izbę wytrzeźwień,
- serwisowanie fotoradarów,
- wystawianie mandatów za złe parkowanie (pojazdy respiłyby się losowo po stronie klienta).
Uważam, że jest to fajna propozycja, która w żadnym stopniu nie koliduje z interesami SMSA, ponieważ w.w frakcja jest nastawiona na interakcje z graczami. Urzędowa SM byłaby ciekawą odskocznią od afczenia na mechu/zapierdzielania na taxo.
Pozdrawiam
-
DUZY PLUS. rozwinięcie serwera o boty to będzie strzał w dziesiątkę pisałem o tym już dawno. Każdy będzie mieć pracę nie ważnej od ilości graczy ns myślę że praca zyskała by dużo zwolenników. Pozdrawiam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się