Kino samochodowe (Event okresowy)
-
Witam,
Przychodzę z ciekawą propozycją na integrację oraz wspólne spędzanie czasu na pylu.
Co tydzień lub dwa w soboty lub niedzielę gracze spotykaliby się na wspólne oglądanie jakiejś produkcji filmowej na terenie San Andreas.
Puszczalibyśmy film i wspólnie siedząc w grze oglądali go.
Taki mały evencik który urozmaici komuś wieczór.
Osobiście jestem w stanie się tym zająć po otrzymaniu odpowiednich środków i permisji.Jeżeli chodzi o filmy możemy robić ankiety na dany gatunek filmu który mamy puścić tego dnia.
-
Jestem na tak, taki event na pewno urozmaici piękną sobotę czy okropny niedzielny wieczór.
-
@LouisRossi jestem za
-
za
-
Jak najbardziej na plus, pozwoli utrzymac graczy na dluzej i tym samym zachecic innych nowych, ktorzy spojrza na ilosc graczy na serwerze i przyjda!
-
Fajny pomysł, zdecydowanie na tak.
-
spoko inicjatywa, na tak
-
@LouisRossi wspaniały pomysł na pierwszy film proponuję szybkich i wściekłych. A po seansie zlot G1
-
Jestem za świetny pomysł!
-
Bardzo podoba mi się ten pomysł. Można nawet wykorzystać do tego miejsce. np kino w FC. Pytanie czy Administracja jest w stanie dać nam możliwość puszczenia czegoś na wielkim ekranie?
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 100% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.
-
-