Usunięcie procentu montażu podczas montowania
-
Tak jak na v1 nie było widoczne jaki procent przy montażu dolicza sobie tuner a teraz nie wiem z jakiego powodu zostało to dodane, zaraz zakończy się tak że nikt nie będzie robił tuningu na więcej niż 1% a tak to przynajmniej jesteśmy w stanie trochę manewrować tymi procentami i raz zarobić więcej raz mniej. Wiec moim zdaniem powinno być jak na v1 bez żadnego podglądu przy montażu Tune bo potem są sytuacje ze ktoś po prostu odjeżdża i pisze ze nie będzie tego robił bo daliśmy np 3% a ktoś mu zamontuje za 2% jest to zrozumiałe dla normalnego gracza żeby zrobić jak najtaniej ale bardzo utrudnia to tunerowie wiec lepiej żeby zostało tak jak na v1
-
na tak
-
Jestem na nie każdy gracz ma prawo wiedzieć, za ile montuje, jeżeli nie pasuje gracz jedzie do innego tunera zamontuje taniej u innego.
-
@Qmis Tak jak pisałem gracze moga mieć inne opinie ale mam na to dobrą kontrę Kolego Czlyi jeżeli naprawiasz auto to też widzisz jaka dole placiz? Oczywiscie ze nie i w mojej opinie powinno rowniez tak zostac jak za starrego v1 bo ptoem dalej bedziecie plakac ze ktos wam montuje na 5% cos a wy chcecie na 1 xdddd
-
@Gracush na tak.
-
@Qmis to wypisuj do tunerow jak masz problem z cena albo zarób i przed zapytaj ile kosztuje coś a nie potem płaczecieXDDDD
-
Odrzucam. To klient decyduje o tym czy cena mu pasuje, a usunięcie % z okna montażu nie zmieni nic w sytuacji, gdzie każdy już zna +/- ceny tuningu.
-
-