Usunięcie procentu montażu podczas montowania
-
Tak jak na v1 nie było widoczne jaki procent przy montażu dolicza sobie tuner a teraz nie wiem z jakiego powodu zostało to dodane, zaraz zakończy się tak że nikt nie będzie robił tuningu na więcej niż 1% a tak to przynajmniej jesteśmy w stanie trochę manewrować tymi procentami i raz zarobić więcej raz mniej. Wiec moim zdaniem powinno być jak na v1 bez żadnego podglądu przy montażu Tune bo potem są sytuacje ze ktoś po prostu odjeżdża i pisze ze nie będzie tego robił bo daliśmy np 3% a ktoś mu zamontuje za 2% jest to zrozumiałe dla normalnego gracza żeby zrobić jak najtaniej ale bardzo utrudnia to tunerowie wiec lepiej żeby zostało tak jak na v1
-
na tak
-
Jestem na nie każdy gracz ma prawo wiedzieć, za ile montuje, jeżeli nie pasuje gracz jedzie do innego tunera zamontuje taniej u innego.
-
Jestem na nie każdy gracz ma prawo wiedzieć, za ile montuje, jeżeli nie pasuje gracz jedzie do innego tunera zamontuje taniej u innego.
@Qmis Tak jak pisałem gracze moga mieć inne opinie ale mam na to dobrą kontrę Kolego
Czlyi jeżeli naprawiasz auto to też widzisz jaka dole placiz? Oczywiscie ze nie i w mojej opinie powinno rowniez tak zostac jak za starrego v1 bo ptoem dalej bedziecie plakac ze ktos wam montuje na 5% cos a wy chcecie na 1 xdddd -
Tak jak na v1 nie było widoczne jaki procent przy montażu dolicza sobie tuner a teraz nie wiem z jakiego powodu zostało to dodane, zaraz zakończy się tak że nikt nie będzie robił tuningu na więcej niż 1% a tak to przynajmniej jesteśmy w stanie trochę manewrować tymi procentami i raz zarobić więcej raz mniej. Wiec moim zdaniem powinno być jak na v1 bez żadnego podglądu przy montażu Tune bo potem są sytuacje ze ktoś po prostu odjeżdża i pisze ze nie będzie tego robił bo daliśmy np 3% a ktoś mu zamontuje za 2% jest to zrozumiałe dla normalnego gracza żeby zrobić jak najtaniej ale bardzo utrudnia to tunerowie wiec lepiej żeby zostało tak jak na v1
@Gracush na tak.
-
@Qmis to wypisuj do tunerow jak masz problem z cena albo zarób i przed zapytaj ile kosztuje coś a nie potem płaczecieXDDDD
-
Odrzucam. To klient decyduje o tym czy cena mu pasuje, a usunięcie % z okna montażu nie zmieni nic w sytuacji, gdzie każdy już zna +/- ceny tuningu.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się