Holowanie pojazdów przodem
-
Pewnie wiele osób w pracy holownika spotkały się z problemem, że oznaczony samochód do odholowania stoi tyłem, przodem do muru i nie można go odholować. Pewnie nie jedna osoba się denerwowała, bo utrudnia to zdobywanie punktów i działa mocno na nerwy :). Piszę to, żeby administracja wzięła to pod wzgląd i poprawiła to.
-
Ten post został usunięty!
-
@Admaxis Ściąganie ręcznego dla zwykłego gracza to największa głupota XDD
Wystarczy zrobić to co było na V1, czyli po podjechaniu pod tył auta i opuszczeniu ramienia holownika auto samo obracało się w stronę holownika po ponownym naciśnięciu klawisza odpowiadającego za opuszczenie się ramienia hola. -
@Admaxis Ściąganie ręcznego dla zwykłego gracza to największa głupota XDD
Wystarczy zrobić to co było na V1, czyli po podjechaniu pod tył auta i opuszczeniu ramienia holownika auto samo obracało się w stronę holownika po ponownym naciśnięciu klawisza odpowiadającego za opuszczenie się ramienia hola.@LuKeJ Zgadzam się z tym. Zrobić to tak, jak było na V1, bo po dziś to już ku**icy idzie dostać. Jazda ciągła 50km/h, auto od tyłu nie podczepisz, radar się nie odświeża na najbliższe pojazdy..
Pozdrawiam,
DjBuszu -
Pewnie wiele osób w pracy holownika spotkały się z problemem, że oznaczony samochód do odholowania stoi tyłem, przodem do muru i nie można go odholować. Pewnie nie jedna osoba się denerwowała, bo utrudnia to zdobywanie punktów i działa mocno na nerwy :). Piszę to, żeby administracja wzięła to pod wzgląd i poprawiła to.
@KoLT napisał w Holowanie pojazdów przodem:
Jestem za!
-
Już z tego co mi widomo administrcja ma zapisane u siebie że to do poprawki. Również na to czekam
-
@KoLT napisał w Holowanie pojazdów przodem:
Chciałbym również zaproponować by również zostało poprawione zaznaczanie pojazdów do odholowania. Bo często się zdarza, że pojazd który jest zaznaczony do odholowania jest obecnie w użytku. Powinny być zaznaczone tylko pojazdy które nie są używane.
-
Problem został poprawiony
Zamykam i przenoszę do archiwum -
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Archiwum propozycji dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się