Holowanie pojazdów przodem
-
Pewnie wiele osób w pracy holownika spotkały się z problemem, że oznaczony samochód do odholowania stoi tyłem, przodem do muru i nie można go odholować. Pewnie nie jedna osoba się denerwowała, bo utrudnia to zdobywanie punktów i działa mocno na nerwy :). Piszę to, żeby administracja wzięła to pod wzgląd i poprawiła to.
-
Ten post został usunięty!
-
@Admaxis Ściąganie ręcznego dla zwykłego gracza to największa głupota XDD
Wystarczy zrobić to co było na V1, czyli po podjechaniu pod tył auta i opuszczeniu ramienia holownika auto samo obracało się w stronę holownika po ponownym naciśnięciu klawisza odpowiadającego za opuszczenie się ramienia hola. -
@LuKeJ Zgadzam się z tym. Zrobić to tak, jak było na V1, bo po dziś to już ku**icy idzie dostać. Jazda ciągła 50km/h, auto od tyłu nie podczepisz, radar się nie odświeża na najbliższe pojazdy..
Pozdrawiam,
DjBuszu -
@KoLT napisał w Holowanie pojazdów przodem:
Pewnie wiele osób w pracy holownika spotkały się z problemem, że oznaczony samochód do odholowania stoi tyłem, przodem do muru i nie można go odholować. Pewnie nie jedna osoba się denerwowała, bo utrudnia to zdobywanie punktów i działa mocno na nerwy :). Piszę to, żeby administracja wzięła to pod wzgląd i poprawiła to.
Jestem za!
-
Już z tego co mi widomo administrcja ma zapisane u siebie że to do poprawki. Również na to czekam
-
@KoLT napisał w Holowanie pojazdów przodem:
Chciałbym również zaproponować by również zostało poprawione zaznaczanie pojazdów do odholowania. Bo często się zdarza, że pojazd który jest zaznaczony do odholowania jest obecnie w użytku. Powinny być zaznaczone tylko pojazdy które nie są używane.
-
Problem został poprawiony
Zamykam i przenoszę do archiwum -
-
-