więcej miejsc pracy
-
Nie dobrym pomysłem było by zwiększenie chociaż na tunerze garcia i innych tego typu zawodach miejsc pracy z 24 do nawet 28 lub 30. Na ten moment serwer startuje dzisiaj było po 800 osób i kurcze dopchanie się do takiej pracy graniczy z cudem tka szczerze ale przy takiej liczbie osób na serwerze można by było lekko chociaż zwiększyć liczbe o te kilka miejsc wydaje mi sie ze nikomu to krzywdy nie zrobi.
-
Bez sensu, prace sie zwalniaja co 24h.
Jezeli chodzi o garcie i tak masz 2 stanowiska wiec w 3/4 nie bedziecie tam siedziec. -
@LouisRossi doinformuję się ile osób może być zatrudnionych na graci w jednym momencie podczas czynnej pracy i wtedy pisz
-
A miałoby to zapobiec przez tak ogromna liczbę osób sprzedaży stanowiska tunera graczy za jakieś horendalne kwoty przez ogromna liczbę osób która chce tą prace
-
@Gracush jednocześnie z tym warto by bylo dodać inny model warsztatu, z większą ilością stanowisk, garcia ma chyba najgorzej wymapowanego mechanika bo nie dość że są dwa stanowiska które są do naprawy i tuningu to jeszcze żeby wyjechać trzeba cofać w kolejke , więc lepiej dodać coś takiego jak w ls
-
@Gracush napisał w więcej miejsc pracy:
Nie dobrym pomysłem było by zwiększenie chociaż na tunerze garcia i innych tego typu zawodach miejsc pracy z 24 do nawet 28 lub 30. Na ten moment serwer startuje dzisiaj było po 800 osób i kurcze dopchanie się do takiej pracy graniczy z cudem tka szczerze ale przy takiej liczbie osób na serwerze można by było lekko chociaż zwiększyć liczbe o te kilka miejsc wydaje mi sie ze nikomu to krzywdy nie zrobi.
Przeciw, na miejsce możesz kampić. Po co wiecej miejsc? Zeby ludzie tukli sie o stanowisko?
-
Nie ma takiej potrzeby, odrzucam.
-
-