Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Odrzucone
  4. więcej miejsc pracy

więcej miejsc pracy

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Odrzucone
7 Posty 5 Uczestników 106 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • GracushG Niedostępny
    GracushG Niedostępny
    Gracush
    napisał ostatnio edytowany przez

Nie dobrym pomysłem było by zwiększenie chociaż na tunerze garcia i innych tego typu zawodach miejsc pracy z 24 do nawet 28 lub 30. Na ten moment serwer startuje dzisiaj było po 800 osób i kurcze dopchanie się do takiej pracy graniczy z cudem tka szczerze ale przy takiej liczbie osób na serwerze można by było lekko chociaż zwiększyć liczbe o te kilka miejsc wydaje mi sie ze nikomu to krzywdy nie zrobi.

HamolH ShiyS 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
    0
    • LouisRossiL Niedostępny
      LouisRossiL Niedostępny
      LouisRossi

Bez sensu, prace sie zwalniaja co 24h.
      Jezeli chodzi o garcie i tak masz 2 stanowiska wiec w 3/4 nie bedziecie tam siedziec.

GracushG 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • LouisRossiL LouisRossi

Bez sensu, prace sie zwalniaja co 24h.
        Jezeli chodzi o garcie i tak masz 2 stanowiska wiec w 3/4 nie bedziecie tam siedziec.

GracushG Niedostępny
        GracushG Niedostępny
        Gracush

@LouisRossi doinformuję się ile osób może być zatrudnionych na graci w jednym momencie podczas czynnej pracy i wtedy pisz 😄

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • GracushG Niedostępny
          GracushG Niedostępny
          Gracush

A miałoby to zapobiec przez tak ogromna liczbę osób sprzedaży stanowiska tunera graczy za jakieś horendalne kwoty przez ogromna liczbę osób która chce tą prace

0
          • GracushG Gracush

Nie dobrym pomysłem było by zwiększenie chociaż na tunerze garcia i innych tego typu zawodach miejsc pracy z 24 do nawet 28 lub 30. Na ten moment serwer startuje dzisiaj było po 800 osób i kurcze dopchanie się do takiej pracy graniczy z cudem tka szczerze ale przy takiej liczbie osób na serwerze można by było lekko chociaż zwiększyć liczbe o te kilka miejsc wydaje mi sie ze nikomu to krzywdy nie zrobi.

HamolH Niedostępny
            HamolH Niedostępny
            Hamol

@Gracush jednocześnie z tym warto by bylo dodać inny model warsztatu, z większą ilością stanowisk, garcia ma chyba najgorzej wymapowanego mechanika bo nie dość że są dwa stanowiska które są do naprawy i tuningu to jeszcze żeby wyjechać trzeba cofać w kolejke , więc lepiej dodać coś takiego jak w ls

0
            • GracushG Gracush

ShiyS Niedostępny
              ShiyS Niedostępny
              Shiy

@Gracush napisał w więcej miejsc pracy:

Przeciw, na miejsce możesz kampić. Po co wiecej miejsc? Zeby ludzie tukli sie o stanowisko?

0
              • DitruD Niedostępny
                DitruD Niedostępny
                Ditru

Nie ma takiej potrzeby, odrzucam.

0
                • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
                • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                Odpowiedz
                • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                • Najpierw najstarsze
                • Najpierw najnowsze
                • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                • Pierwszy post
                  Ostatni post
                0
                • Kategorie
                • Ostatnie
                • Tagi
                • Popularne
                • Użytkownicy
                • Grupy