Naprawa L2
-
Witam serdecznie, moją propozycją jest naprawa pracy L2/przywrócenie jej do wcześniejszego stanu. Obecnie, z tego co sam doświadczam, praca sama przydziela nam losowe punkty oprysku, które są rozrzucone po całej mapie. Często zdarza się, że do celu mam przykładowo 5-6km. Kiedyś L2 przydzielało nam trasy, które są najbliżej naszej obecnej lokalizacji, przez co, pracowało się przyjemniej, było to bardziej opłacalne. Proponuję, aby i teraz tak było.
- przykładowy screen z odległości do celu. -
W dodatku istnieje jeszcze błąd pozwalający "bugowanie pracy", nie będę pisał dokładnie o co chodzi, żeby ludzie tego nie wykorzystywali.
-
W dodatku istnieje jeszcze błąd pozwalający "bugowanie pracy", nie będę pisał dokładnie o co chodzi, żeby ludzie tego nie wykorzystywali.
@Soap Skoro jest jakiś błąd, to zgłoś to proszę na discordzie komuś z administracji w wiadomości prywatnej.
-
N Nowak przeniósł ten temat z dnia
-
@Soap Skoro jest jakiś błąd, to zgłoś to proszę na discordzie komuś z administracji w wiadomości prywatnej.
@Vertan Już zgłosiłem to do jednego z moderatorów, a on przekazał to administracji RCON

-
Witam serdecznie, moją propozycją jest naprawa pracy L2/przywrócenie jej do wcześniejszego stanu. Obecnie, z tego co sam doświadczam, praca sama przydziela nam losowe punkty oprysku, które są rozrzucone po całej mapie. Często zdarza się, że do celu mam przykładowo 5-6km. Kiedyś L2 przydzielało nam trasy, które są najbliżej naszej obecnej lokalizacji, przez co, pracowało się przyjemniej, było to bardziej opłacalne. Proponuję, aby i teraz tak było.
- przykładowy screen z odległości do celu.Z uwagi na to, że ta propozycja: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/641/propozycja-zmiany-odległości-między-punktami-na-l2-opryskiwanie-na-serwerze-pylife-w-celu-poprawy-wydajności-i-komfortu-rozgrywki została lepiej opisana, zamykam ten wątek aby nie duplikować tego samego tematu.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Archiwum propozycji dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się