Propozycja odnośnie Samc
-
Mam propozycje odnośnie naszej pięknej frackji czyli |SAMC|, mam pomysł aby wprowadzić pewną opcję otóż aby były zgłoszenia robione prez NPC którzy bedą potrzebować spraya i za podjecie takiego zgloszenia i dojazd w jak najkrótszym czasie otrzymywać niewielkie wynagrodzenie 200 euro przykładowo Pozdro
-
To samo mogło by sie tyczyc SMSA bo przy tej ilosci graczy niestety roboty jest mało

-
Mam propozycje odnośnie naszej pięknej frackji czyli |SAMC|, mam pomysł aby wprowadzić pewną opcję otóż aby były zgłoszenia robione prez NPC którzy bedą potrzebować spraya i za podjecie takiego zgloszenia i dojazd w jak najkrótszym czasie otrzymywać niewielkie wynagrodzenie 200 euro przykładowo Pozdro
@Baduś Wiele razy to już było poruszane i proponowane zarządowi
-
Co niezmienia faktu ze jest to calkiem fajnie rozwiazanie przy ilosci graczy w tym czasie, wprowadzenie botow czy aut losowo respiacych sie na mapie dałoby wiele pracy Naszym frakcjom
Wiec mam nadzieje ze znajdzie ono zastosowanie -
Co niezmienia faktu ze jest to calkiem fajnie rozwiazanie przy ilosci graczy w tym czasie, wprowadzenie botow czy aut losowo respiacych sie na mapie dałoby wiele pracy Naszym frakcjom
Wiec mam nadzieje ze znajdzie ono zastosowanie@GRZz Jesteśmy i byliśmy na tak z tym... Kłopot w implementacji
-
@Sizim Generalnie tej przeszkody nieda sie ominąc, jedynie możemy probować poprzez propozycje itp rzeczy przekażać wyżej Nasze pomysły. Moze kiedys ktos zauwazy że chcemy pomuc a nie szkodzic

-
- Obowiązuje zakaz pisania propozycji o zmianach w grupach i frakcjach. Dyskusję odnośnie takich zmian prowadzone są pomiędzy administracją a liderami zgrupowań.
Propozycja fajna, ale z uwagi na zasady ją odrzucam.
- Obowiązuje zakaz pisania propozycji o zmianach w grupach i frakcjach. Dyskusję odnośnie takich zmian prowadzone są pomiędzy administracją a liderami zgrupowań.
-
P Patryczeq* zablokował ten temat dnia
-
P Patryczeq* przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się