Propozycja odnośnie Samc
-
Mam propozycje odnośnie naszej pięknej frackji czyli |SAMC|, mam pomysł aby wprowadzić pewną opcję otóż aby były zgłoszenia robione prez NPC którzy bedą potrzebować spraya i za podjecie takiego zgloszenia i dojazd w jak najkrótszym czasie otrzymywać niewielkie wynagrodzenie 200 euro przykładowo Pozdro
-
To samo mogło by sie tyczyc SMSA bo przy tej ilosci graczy niestety roboty jest mało
-
@Baduś Wiele razy to już było poruszane i proponowane zarządowi
-
Co niezmienia faktu ze jest to calkiem fajnie rozwiazanie przy ilosci graczy w tym czasie, wprowadzenie botow czy aut losowo respiacych sie na mapie dałoby wiele pracy Naszym frakcjom Wiec mam nadzieje ze znajdzie ono zastosowanie
-
Ogólnie wprowadzenie NPC itp dało by dużo, tylko nie przesadzić z tym
-
@GRZz Jesteśmy i byliśmy na tak z tym... Kłopot w implementacji
-
@Sizim Generalnie tej przeszkody nieda sie ominąc, jedynie możemy probować poprzez propozycje itp rzeczy przekażać wyżej Nasze pomysły. Moze kiedys ktos zauwazy że chcemy pomuc a nie szkodzic
-
- Obowiązuje zakaz pisania propozycji o zmianach w grupach i frakcjach. Dyskusję odnośnie takich zmian prowadzone są pomiędzy administracją a liderami zgrupowań.
Propozycja fajna, ale z uwagi na zasady ją odrzucam.
- Obowiązuje zakaz pisania propozycji o zmianach w grupach i frakcjach. Dyskusję odnośnie takich zmian prowadzone są pomiędzy administracją a liderami zgrupowań.
-
-