Próba przyciągnięcia graczy
-
Witam, proponuję zacząć przechodzić do działań przyciągnięcia lub zatrzymania graczy na serwerze jeżeli chcecie aby to żyło dalej ponieważ szkoda marnować czas na serwer który może upaść za rok-dwa lub prędzej a tego przecież nie chcemy.
Proponuję dodanie pracy dostaw do kasyna z której rozwijają się inne atrakcje typu:
- Odbiór pieniędzy.
- Dostawa żetonów do kasyna.
Kolejny pomysł:
-
Dodanie biznesu kilku stacji paliw.
-
Odświeżenie niektórych prac po przez ankietę.
-
Czas na paintjoby, nowe warianty, szyby przyciemniane.
-
Organizacje przestępcze również frakcja SAPD by się ucieszyła nowym zajęciem.
Obecnym zajęciem graczy jest granie na kasynie do 150 limitu i wyjście z serwera. Nie można stać w miejscu trzeba brnąć do przodu, mam nadzieję że chociaż coś zostanie zrobione w tym kierunku.
-
@Frączek napisał w [Próba przyciągnięcia graczy]
Obecnym zajęciem graczy jest granie na kasynie do 150 limitu i wyjście z serwera. Nie można stać w miejscu trzeba brnąć do przodu, mam nadzieję że chociaż coś zostanie zrobione w tym kierunku.
Dla tego padła ta propzycja https://forum.pylife-rpg.pl/topic/2401/dynamiczny-limit-gier-w-kasynie Jak pamiętasz na kanale smsa omawiałem to przy wszystkich z @Jeffen Co do kasyna myślę że sytuacja się nie zmieni ludzie wkurzą się jesli pójdzie nerff lub zostanie zmniejszony limit, i z 70 osób tygodniowo zrobi się max 10-20.
Również chciałbym dodać swoje propozycje i ponowić pomysły innych które się tu pojawiały.
-Dodanie poziomów w pracach takich jak Tiry, pizzaboy, n2,l2, Autobusy lub Dodanie pracy na tartaku cos podobnego co było na v1. Gdzie gracze musieli grać wspólnie żeby zarobić.
-Drugim pomysłem jest dodanie interioru garażu w posesjach typu villa, domy powyżej 1k lub ogólne posesje gdzie są garaże. Zgodzę się jest to pierdoła ale taki smaczek też cieszy oczy.
-Zwiększenie zarobku dla SM lub zwiększenie repki + podniesienie lekko zarobku dla Holowników publicznych.
Tak naprawdę możliwości jest mnóstwo, niestety każdy z nas wie że osoby które głosują nad propozycją nawet nie przeczytają dokładnie i nie zastanawiają się nad propozycją i niemal każda przydatna propozycja ląduje w koszu. ( nie mówię o wszystkich)
Tutaj trzeba tylko chęci i czasu od RCON i Modelerów czy skrypterów. Pomysły są tylko trzeba się zmotywować i poważnie zastanowić.
To tyle na tą chwilę
-
Propozycje są fajne, ale niestety regulamin jest jasny Spróbuj napisać je oddzielnie.
- Zakazuje się pisania wątków, które zawierają więcej niż jedną propozycję. W tym celu tworzymy oddzielny temat dla każdej z nich.
-
-