Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Odrzucone
  4. Próba przyciągnięcia graczy

Próba przyciągnięcia graczy

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Odrzucone
3 Posty 3 Uczestników 133 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • FrączekF Niedostępny
    FrączekF Niedostępny
    Frączek
    napisał ostatnio edytowany przez

Witam, proponuję zacząć przechodzić do działań przyciągnięcia lub zatrzymania graczy na serwerze jeżeli chcecie aby to żyło dalej ponieważ szkoda marnować czas na serwer który może upaść za rok-dwa lub prędzej a tego przecież nie chcemy.

Proponuję dodanie pracy dostaw do kasyna z której rozwijają się inne atrakcje typu:

• Odbiór pieniędzy.
    • Dostawa żetonów do kasyna.

Kolejny pomysł:

• Dodanie biznesu kilku stacji paliw.

• Odświeżenie niektórych prac po przez ankietę.

• Czas na paintjoby, nowe warianty, szyby przyciemniane.

• Organizacje przestępcze również frakcja SAPD by się ucieszyła nowym zajęciem.

Obecnym zajęciem graczy jest granie na kasynie do 150 limitu i wyjście z serwera. Nie można stać w miejscu trzeba brnąć do przodu, mam nadzieję że chociaż coś zostanie zrobione w tym kierunku.

Mój profil: https://panel.pylife-rpg.pl/gracz/?id=775
    Mój Gang: https://panel.pylife-rpg.pl/organizacje/?id=89
    Steam: https://steamcommunity.com/id/FraczekOfficial/
    Dodając mnie na steam pamiętaj w komentarzu na moim profilu wpisać powód dodania.

DIKAYD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    8
    • FrączekF Frączek

Witam, proponuję zacząć przechodzić do działań przyciągnięcia lub zatrzymania graczy na serwerze jeżeli chcecie aby to żyło dalej ponieważ szkoda marnować czas na serwer który może upaść za rok-dwa lub prędzej a tego przecież nie chcemy.

Proponuję dodanie pracy dostaw do kasyna z której rozwijają się inne atrakcje typu:

• Odbiór pieniędzy.
      • Dostawa żetonów do kasyna.

Kolejny pomysł:

• Dodanie biznesu kilku stacji paliw.

• Odświeżenie niektórych prac po przez ankietę.

• Czas na paintjoby, nowe warianty, szyby przyciemniane.

• Organizacje przestępcze również frakcja SAPD by się ucieszyła nowym zajęciem.

Obecnym zajęciem graczy jest granie na kasynie do 150 limitu i wyjście z serwera. Nie można stać w miejscu trzeba brnąć do przodu, mam nadzieję że chociaż coś zostanie zrobione w tym kierunku.

DIKAYD Niedostępny
      DIKAYD Niedostępny
      DIKAY

@Frączek napisał w [Próba przyciągnięcia graczy]

Dla tego padła ta propzycja https://forum.pylife-rpg.pl/topic/2401/dynamiczny-limit-gier-w-kasynie Jak pamiętasz na kanale smsa omawiałem to przy wszystkich z @Jeffen Co do kasyna myślę że sytuacja się nie zmieni ludzie wkurzą się jesli pójdzie nerff lub zostanie zmniejszony limit, i z 70 osób tygodniowo zrobi się max 10-20.

Również chciałbym dodać swoje propozycje i ponowić pomysły innych które się tu pojawiały.

-Dodanie poziomów w pracach takich jak Tiry, pizzaboy, n2,l2, Autobusy lub Dodanie pracy na tartaku cos podobnego co było na v1. Gdzie gracze musieli grać wspólnie żeby zarobić.

-Drugim pomysłem jest dodanie interioru garażu w posesjach typu villa, domy powyżej 1k lub ogólne posesje gdzie są garaże. Zgodzę się jest to pierdoła ale taki smaczek też cieszy oczy.

-Zwiększenie zarobku dla SM lub zwiększenie repki + podniesienie lekko zarobku dla Holowników publicznych.

Tak naprawdę możliwości jest mnóstwo, niestety każdy z nas wie że osoby które głosują nad propozycją nawet nie przeczytają dokładnie i nie zastanawiają się nad propozycją i niemal każda przydatna propozycja ląduje w koszu. ( nie mówię o wszystkich)

Tutaj trzeba tylko chęci i czasu od RCON i Modelerów czy skrypterów. Pomysły są tylko trzeba się zmotywować i poważnie zastanowić.

To tyle na tą chwilę

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      2
      • DitruD Niedostępny
        DitruD Niedostępny
        Ditru

Propozycje są fajne, ale niestety regulamin jest jasny 😕 Spróbuj napisać je oddzielnie.

1. Zakazuje się pisania wątków, które zawierają więcej niż jedną propozycję. W tym celu tworzymy oddzielny temat dla każdej z nich.
        1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
        • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
        Odpowiedz
        • Odpowiedz, zakładając nowy temat
        Zaloguj się, aby odpowiedzieć
        • Najpierw najstarsze
        • Najpierw najnowsze
        • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
        • Pierwszy post
          Ostatni post
        0
        • Kategorie
        • Ostatnie
        • Tagi
        • Popularne
        • Użytkownicy
        • Grupy