Moduł do kat a
-
Aktualnie mało osób robi kat. A, ponieważ spora ilość też ją już posiada, przy aktualnej liczbie graczy ciężko będzie wprowadzić to w życie. Może być nawet tak, że nowi gracze chcąc zrobić taką kategorie mogą mieć problem ze znalezieniem chętnej osoby do jeżdżenia. Propozycja jak najbardziej na plus, jednak poczekał bym jak sytuacja się jeszcze rozwinie
-
Mi się wydaje jeśli by było wprowadzone to dużo Osób ma kasę i sobie by kupiło motocykl oraz ten moduł a co do szukania takich graczy który mają moduł oraz motocykl to by była może sprawa że np na radiu by się ogłaszali ze np szukają osób który by chcieli robić prawko na kat a, tak wiem że teraz ile gra graczy ale jak co dziennie gram od rana wchodzę potem przed wieczorem to widać nowych graczy, oraz jak zdają prawo jazdy więc myślę też to będzie kwestią może tyg dwóch jak już wieczorami będzie po 100 osb bo teraz przybyło nam więcej osób biorąc pod uwagę 2 czy 3 tyg wstecz
-
@Vertan napisał w Moduł do kat a:
Aktualnie mało osób robi kat. A, ponieważ spora ilość też ją już posiada
moze dlatego ze kazdy moze ją zrobić w 2 minuty bez wyjezdzenia godzin?
-
@Mr_Rambos No o to chodzi, dlatego przez to teraz może być kłopot
-
@Handrastyczny I znajc zycie bylby klopot bo wiele osob robilo by łaske zadajac za to kasy w dodatku, niestety ale tak to przeciez kiedys działało w wielu przypadkach o czym sam sie przekonałem wiec nierozumiem czemu znowu mamy Sobie utrudniac zycie ?
-
@GRZz nikt by nie utrudnial lepiej to wyglądało na v1 niż tutaj ^^
-
@GRZz masz racje ale umówmy się bodajże za 3h jazdy dostawało się bodajże tam 2k/h niecałe?
Gdzie paliwo naprawa silnika była po twojej stronie.
To wcale nie było rewelacji dlatego gracze dodatkową opłatę brali oprócz tej odgórnej z urzędu.
Myślę że jakby stawka była adekwatna od jeżdżenia to tak jak wspomniał @Handrastyczny lepiej by to tu wyglądało i ciekawiej. -
@Patryczeq 20km/h mozna jezdzic aby 3h
-
@Handrastyczny tutaj normalnie to wyglada zdajesz i jezdzisz wiec niewiem gdzie widzisz to utrudnienie na tym serwie, niemusisz szukac prosic sie tylko idziesz i zdajesz
-
@GRZz słabo to wygląda tutaj , więc No na v1 lepiej to wyglądało jak pylife v2 to musi to być i koniec ^^
-
@Handrastyczny Dobra mocne argumenty i tak obstaje przy swoim ze jakby to weszlo way znowu kosztowałby niebotyczne kwoty xd
-
@GRZz I tak kosztuje tyle jakby mial modul do kat a. Tak cenowo wygladal na v1
-
@Patryczeq Wiec pewnie kosztowalby jeszcze wiecej xd przeciez to jest proste i stare jak swiat na v1 bylo tak samo pojazd przed takim czyms kosztowal grosze a nagle zaczynal osiagac niebotyczne ceny
-
@GRZz No akurat na v1 ile tam 100k 150k może max z modułem ale to był fan z tego, może nie grałeś i dlatego ci się nie podoba xD albo jesteś typu gracza wszystko raz dwa osiągać i papa? :3
-
@Handrastyczny Gralem i zwykle wszystko musiałem osiagnac sam bez pomocy wiec prosze odpusc sobie bo uwazam ze ta dyskusja i tak niema sensu od poczatku bo juz na wstepie pewna osoba wspomniała o wartosci pojazdu i ze gdyby wprowadzono ta zmiane napewno zyskalby na wartosci i bum ktos sam napisał o co chodzi
-
@GRZz jak to nie ma sensu to nie pisz xD aczkolwiek napewno więcej ludzi by chciało żeby dodać moduł i pobawić się trochę wiec No i przeżywasz to w lekkie zmiany ceny że naprawdę jak by zbawiło, zresztą nie musisz kupywac go jak dodają moduł i w czym problem ? Bo od samego poczatku
szukasz problemu także odpuść sobie już to gadanie bo nic nie zmienia ani nie dodajesz tylko się wiecznie powtarzasz. Pozdro -
@Handrastyczny niech ci bedzie napisalem swoja opinie ale po prostu niemusze sie zgodzic z twoja i tyle w temacie ale skoro musi byc twoja niech bedzie ze wszyscy tego chca
-
@GRZz każdy ma prawo kumplu ale myślę że by oddala ta zmiana + taki v1 był więc trzeba robić pylife jakim zapamiętaliśmy
-
Z uwagi, że temat ten jest nam dobrze znany, w ankiecie były do wyboru trzy opcje:
- Popieram, należy go wprowadzić już teraz. (21,1%)
- Popieram, ale to zły moment by go teraz wprowadzać. (63,2%)
- Nie popieram, uważam że aktualne rozwiązanie jest lepsze. (15,8%)
[right]Udział w ankiecie wzięło 19 członków administracji, a próg poparc[/right]
Dlatego, moduł Kat. A prędzej czy później raczej znajdzie się na serwerze, ale nie w najbliższym czasie.
-
-