Moduł do kat a
-
@GRZz masz racje ale umówmy się bodajże za 3h jazdy dostawało się bodajże tam 2k/h niecałe?
Gdzie paliwo naprawa silnika była po twojej stronie.
To wcale nie było rewelacji dlatego gracze dodatkową opłatę brali oprócz tej odgórnej z urzędu.
Myślę że jakby stawka była adekwatna od jeżdżenia to tak jak wspomniał @Handrastyczny lepiej by to tu wyglądało i ciekawiej. -
@Patryczeq 20km/h mozna jezdzic aby 3h
-
@Handrastyczny tutaj normalnie to wyglada zdajesz i jezdzisz wiec niewiem gdzie widzisz to utrudnienie na tym serwie, niemusisz szukac prosic sie tylko idziesz i zdajesz
-
@GRZz słabo to wygląda tutaj , więc No na v1 lepiej to wyglądało jak pylife v2 to musi to być i koniec ^^
-
@Handrastyczny Dobra mocne argumenty i tak obstaje przy swoim ze jakby to weszlo way znowu kosztowałby niebotyczne kwoty xd
-
@GRZz I tak kosztuje tyle jakby mial modul do kat a. Tak cenowo wygladal na v1
-
@Patryczeq Wiec pewnie kosztowalby jeszcze wiecej xd przeciez to jest proste i stare jak swiat na v1 bylo tak samo pojazd przed takim czyms kosztowal grosze a nagle zaczynal osiagac niebotyczne ceny
-
@GRZz No akurat na v1 ile tam 100k 150k może max z modułem ale to był fan z tego, może nie grałeś i dlatego ci się nie podoba xD albo jesteś typu gracza wszystko raz dwa osiągać i papa? :3
-
@Handrastyczny Gralem i zwykle wszystko musiałem osiagnac sam bez pomocy wiec prosze odpusc sobie bo uwazam ze ta dyskusja i tak niema sensu od poczatku bo juz na wstepie pewna osoba wspomniała o wartosci pojazdu i ze gdyby wprowadzono ta zmiane napewno zyskalby na wartosci i bum ktos sam napisał o co chodzi
-
@GRZz jak to nie ma sensu to nie pisz xD aczkolwiek napewno więcej ludzi by chciało żeby dodać moduł i pobawić się trochę wiec No i przeżywasz to w lekkie zmiany ceny że naprawdę jak by zbawiło, zresztą nie musisz kupywac go jak dodają moduł i w czym problem ? Bo od samego poczatku
szukasz problemu także odpuść sobie już to gadanie bo nic nie zmienia ani nie dodajesz tylko się wiecznie powtarzasz. Pozdro -
@Handrastyczny niech ci bedzie napisalem swoja opinie ale po prostu niemusze sie zgodzic z twoja i tyle w temacie ale skoro musi byc twoja niech bedzie ze wszyscy tego chca
-
@GRZz każdy ma prawo kumplu ale myślę że by oddala ta zmiana + taki v1 był więc trzeba robić pylife jakim zapamiętaliśmy
-
Z uwagi, że temat ten jest nam dobrze znany, w ankiecie były do wyboru trzy opcje:
- Popieram, należy go wprowadzić już teraz. (21,1%)
- Popieram, ale to zły moment by go teraz wprowadzać. (63,2%)
- Nie popieram, uważam że aktualne rozwiązanie jest lepsze. (15,8%)
[right]Udział w ankiecie wzięło 19 członków administracji, a próg poparc[/right]
Dlatego, moduł Kat. A prędzej czy później raczej znajdzie się na serwerze, ale nie w najbliższym czasie.
-
-