Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Odrzucone
  4. Bocznica i statek

Bocznica i statek

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Odrzucone
8 Posty 6 Uczestników 135 Wyświetlenia 1 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • PonczochyBabuniP Niedostępny
    PonczochyBabuniP Niedostępny
    PonczochyBabuni
    napisał ostatnio edytowany przez PonczochyBabuni

Proponuje dodać "bocznice" tak jak miało to miejsce na v1 z tą różnicą żeby była zarządzana przez administracje RCON, aby nie było wałków tak jak bylo za czasów Jeffa na pylu v1.

Bocznice widzę w ten sposób, że raz dziennie o różnych godzinach respiły by się tam lepsze samochody o wartości ponad (150k) typu sand,flash,bullet,cheetah posiadające jakieś tune z przebiegami średnymi np 40-80k jak i za równo 110k, ceny były by troszkę atrakcyjniejsze niż w salonach, wydaje mi się że taka bocznica pozwoliła by przyciągnąć dużo graczy którzy mają sporę majątki i nie chce im im się już zarabiać na "salonówki" rywalizacja dniami i nocami gwarantowana (tak jak to miało miejsce na starcie serwera u cyganów i w salonach) żeby wyrwać jakąś fajną furkę po okazyjnej cenie, można było by również robić np eventy w weekend gdzie administracja respi 5 aut w ciągu 2 godzin z tą różnicą że mogą być to zarówno perki (np z mniejszymi id ze zbanowanych kont) w cenie 100k jak i zajechane sportowe samochody (100-110k przeb) w atrakcyjnych cenach.

Co do statku, jak dobrze pamiętam było coś takiego na v1 w dokach ls, lecz moja propozycja jest taka, aby np taki statek przypływał 2 razy w tygodniu (o jawnej dacie i godzinie np środa 20:30 i sobota 21) z np pięcioma autami o mniejszych wartościach (do 150k) również z różnymi przebiegami i tuningami w cenach korzystniejszych niż w salonach. Byłaby wtedy bardzo fajna rywalizacja między graczami.

Pomysły które przedstawiłem wydaje mi się że dodały by dużo rywalizacji miedzy tymi najbogatszymi jak i graczami którzy dopiero zaczynają swoją przygodę na pylife.

Zapraszam do dyskusji w komentarzach lub dorzucenia jakiś pomysłów które było by można jeszcze dodać 😉

MvrcelM Patryczeq*P 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
    1
    • Mr_RambosM Niedostępny
      Mr_RambosM Niedostępny
      Mr_Rambos
      napisał ostatnio edytowany przez

TAK

Cele serwerowe:
      500k - ✔
      999k - ✔
      L2 - ✔
      Taxo 4 - ✔
      Sultan FMK - ✔
      SMSA - ✔
      SAPD - ✔
      Dołączenie do grona administracji - ✖

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      1
      • PonczochyBabuniP PonczochyBabuni

Proponuje dodać "bocznice" tak jak miało to miejsce na v1 z tą różnicą żeby była zarządzana przez administracje RCON, aby nie było wałków tak jak bylo za czasów Jeffa na pylu v1.

Bocznice widzę w ten sposób, że raz dziennie o różnych godzinach respiły by się tam lepsze samochody o wartości ponad (150k) typu sand,flash,bullet,cheetah posiadające jakieś tune z przebiegami średnymi np 40-80k jak i za równo 110k, ceny były by troszkę atrakcyjniejsze niż w salonach, wydaje mi się że taka bocznica pozwoliła by przyciągnąć dużo graczy którzy mają sporę majątki i nie chce im im się już zarabiać na "salonówki" rywalizacja dniami i nocami gwarantowana (tak jak to miało miejsce na starcie serwera u cyganów i w salonach) żeby wyrwać jakąś fajną furkę po okazyjnej cenie, można było by również robić np eventy w weekend gdzie administracja respi 5 aut w ciągu 2 godzin z tą różnicą że mogą być to zarówno perki (np z mniejszymi id ze zbanowanych kont) w cenie 100k jak i zajechane sportowe samochody (100-110k przeb) w atrakcyjnych cenach.

Co do statku, jak dobrze pamiętam było coś takiego na v1 w dokach ls, lecz moja propozycja jest taka, aby np taki statek przypływał 2 razy w tygodniu (o jawnej dacie i godzinie np środa 20:30 i sobota 21) z np pięcioma autami o mniejszych wartościach (do 150k) również z różnymi przebiegami i tuningami w cenach korzystniejszych niż w salonach. Byłaby wtedy bardzo fajna rywalizacja między graczami.

Pomysły które przedstawiłem wydaje mi się że dodały by dużo rywalizacji miedzy tymi najbogatszymi jak i graczami którzy dopiero zaczynają swoją przygodę na pylife.

Zapraszam do dyskusji w komentarzach lub dorzucenia jakiś pomysłów które było by można jeszcze dodać 😉

MvrcelM Niedostępny
        MvrcelM Niedostępny
        Mvrcel

fajne urozmaicenie + zajechane autka, najlepsze co moze byc

0
        • SzefBubusS Niedostępny
          SzefBubusS Niedostępny
          SzefBubus

Aktualnie nie ma to sensu. Ale kiedyś jak serwer urośnie w liczbę graczy będę na tak.

PonczochyBabuniP 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          0
          • SzefBubusS SzefBubus

Aktualnie nie ma to sensu. Ale kiedyś jak serwer urośnie w liczbę graczy będę na tak.

PonczochyBabuni

@SzefBubus Wydaje mi się że moja propozycja popchnie serwer w strone większej ilości osób na serwerze. Trzeba dodawać rzeczy które wzbudzą zainteresowanie graczy aby wrócili do systematycznej gry na pylu a nie czekać na cud aż wbije 150 osób do starego i dobrze im znanego systemu co był miesiąc temu, gdy serwer nie funkcjonował. Trzeba dodawać jak najwięcej urozmaiceń i systemów aby tych graczy przyciągnąć.

SzefBubusS 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
            0

@SzefBubus Wydaje mi się że moja propozycja popchnie serwer w strone większej ilości osób na serwerze. Trzeba dodawać rzeczy które wzbudzą zainteresowanie graczy aby wrócili do systematycznej gry na pylu a nie czekać na cud aż wbije 150 osób do starego i dobrze im znanego systemu co był miesiąc temu, gdy serwer nie funkcjonował. Trzeba dodawać jak najwięcej urozmaiceń i systemów aby tych graczy przyciągnąć.

SzefBubusS Niedostępny
              SzefBubusS Niedostępny
              SzefBubus

@PonczochyBabuni Aktualnie skorzystali by na tym bardziej majętni gracze. Zwykły Kowalski nie miałby szans ani siły przebicia. Aktualnie wprowadzenie tego to jest monopol dla stałych graczy i tych co mają odłożone już jakaś kwotę pieniędzy. Aktualnie trzeba bazować na tym aby pozyskać nowych graczy i dla nich mieć coś ekstra, a nie ze każdy bogatszy sie teraz obkupi a wtedy będzie miał już wszystko gdzieś.

1

Patryczeq*P Niedostępny
                Patryczeq*P Niedostępny
                Patryczeq*
                Administrator

@PonczochyBabuni Warto dodac ze doki ls i statek byl tylko i wylacznie dla posiadaczy komisow. O czym kazdy zapomina. Bylo to urozmaiceniem dla komisow zeby mogly zarabiac, jak wiemy oferty w fabryce sa fajne na tydzien, potem gracze juz nie zamawiaja a komis trzeba oplacac 850euro doba. Bylo to dodatkowym dochodem komisow by sie utrzymac/zarobic, jak wiemy na dzien dzisiejszy ten biznes sie nie oplaca a wartosc komisow spadla o 500% 🙂

1
                • DitruD Niedostępny
                  DitruD Niedostępny
                  Ditru

Propozycja bocznicy była już zaakceptowana. Zamykam by nie powielać tematów.

0
                  • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
                  • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                  Odpowiedz
                  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                  Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                  • Najpierw najstarsze
                  • Najpierw najnowsze
                  • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                  • Pierwszy post
                    Ostatni post
                  0
                  • Kategorie
                  • Ostatnie
                  • Tagi
                  • Popularne
                  • Użytkownicy
                  • Grupy