Bocznica i statek
-
Proponuje dodać "bocznice" tak jak miało to miejsce na v1 z tą różnicą żeby była zarządzana przez administracje RCON, aby nie było wałków tak jak bylo za czasów Jeffa na pylu v1.
Bocznice widzę w ten sposób, że raz dziennie o różnych godzinach respiły by się tam lepsze samochody o wartości ponad (150k) typu sand,flash,bullet,cheetah posiadające jakieś tune z przebiegami średnymi np 40-80k jak i za równo 110k, ceny były by troszkę atrakcyjniejsze niż w salonach, wydaje mi się że taka bocznica pozwoliła by przyciągnąć dużo graczy którzy mają sporę majątki i nie chce im im się już zarabiać na "salonówki" rywalizacja dniami i nocami gwarantowana (tak jak to miało miejsce na starcie serwera u cyganów i w salonach) żeby wyrwać jakąś fajną furkę po okazyjnej cenie, można było by również robić np eventy w weekend gdzie administracja respi 5 aut w ciągu 2 godzin z tą różnicą że mogą być to zarówno perki (np z mniejszymi id ze zbanowanych kont) w cenie 100k jak i zajechane sportowe samochody (100-110k przeb) w atrakcyjnych cenach.
Co do statku, jak dobrze pamiętam było coś takiego na v1 w dokach ls, lecz moja propozycja jest taka, aby np taki statek przypływał 2 razy w tygodniu (o jawnej dacie i godzinie np środa 20:30 i sobota 21) z np pięcioma autami o mniejszych wartościach (do 150k) również z różnymi przebiegami i tuningami w cenach korzystniejszych niż w salonach. Byłaby wtedy bardzo fajna rywalizacja między graczami.
Pomysły które przedstawiłem wydaje mi się że dodały by dużo rywalizacji miedzy tymi najbogatszymi jak i graczami którzy dopiero zaczynają swoją przygodę na pylife.
Zapraszam do dyskusji w komentarzach lub dorzucenia jakiś pomysłów które było by można jeszcze dodać
-
TAK
-
fajne urozmaicenie + zajechane autka, najlepsze co moze byc
-
Aktualnie nie ma to sensu. Ale kiedyś jak serwer urośnie w liczbę graczy będę na tak.
-
@SzefBubus Wydaje mi się że moja propozycja popchnie serwer w strone większej ilości osób na serwerze. Trzeba dodawać rzeczy które wzbudzą zainteresowanie graczy aby wrócili do systematycznej gry na pylu a nie czekać na cud aż wbije 150 osób do starego i dobrze im znanego systemu co był miesiąc temu, gdy serwer nie funkcjonował. Trzeba dodawać jak najwięcej urozmaiceń i systemów aby tych graczy przyciągnąć.
-
@PonczochyBabuni Aktualnie skorzystali by na tym bardziej majętni gracze. Zwykły Kowalski nie miałby szans ani siły przebicia. Aktualnie wprowadzenie tego to jest monopol dla stałych graczy i tych co mają odłożone już jakaś kwotę pieniędzy. Aktualnie trzeba bazować na tym aby pozyskać nowych graczy i dla nich mieć coś ekstra, a nie ze każdy bogatszy sie teraz obkupi a wtedy będzie miał już wszystko gdzieś.
-
@PonczochyBabuni Warto dodac ze doki ls i statek byl tylko i wylacznie dla posiadaczy komisow. O czym kazdy zapomina. Bylo to urozmaiceniem dla komisow zeby mogly zarabiac, jak wiemy oferty w fabryce sa fajne na tydzien, potem gracze juz nie zamawiaja a komis trzeba oplacac 850euro doba. Bylo to dodatkowym dochodem komisow by sie utrzymac/zarobic, jak wiemy na dzien dzisiejszy ten biznes sie nie oplaca a wartosc komisow spadla o 500%
-
Propozycja bocznicy była już zaakceptowana. Zamykam by nie powielać tematów.
-
-