Propozycja OSP
-
Była o tym mowa na discordzie, ale tutaj takiego oficjalnego tematu nie znalazłem, więc pisze. Skoro w urzędzie jest już dodana praca OSP, to mogłaby zostać wprowadzona, tym bardziej, że teraz są wyłączone frakcje. OSP mogłoby się zajmować teraz tym co PSP, a po dodaniu powrocie frakcji, mniejszymi sprawami typu plamy oleju, żeby PSP nie traciło czasu na takiego pomniejsze rzeczy i mogło zajmować się głównie wypadkami oraz innymi ważniejszymi akcjami. OSP miało niegdyś swój budynek w BB oraz w TB, może uda się to odkopać gdzieś w plikach? A jak nie to można dodać blipy pozwalające na zaczęcie pracy w budynku PSP, tak jak USM w SMSA.
-
to ma sens gdy na serwerze gra conajmniej z 300 osób, byłem w psp przy 100 graczach i wyjezdzalismy praktycznie tylko do plam, a gdyby bylo jeszcze osp to juz kompletna tragedia
-
to ma sens gdy na serwerze gra conajmniej z 300 osób, byłem w psp przy 100 graczach i wyjezdzalismy praktycznie tylko do plam, a gdyby bylo jeszcze osp to juz kompletna tragedia
@ccjq no to po prostu włączyć OSP teraz, a jak wróci PSP to je usunąć i tyle
-
Jestem na tak jeśli ma być dodane jako urzędówka
-
Na ten moment wprowadzenie OSP byłoby bezzasadne. Pomijając fakt, że aktualnie PSP jest wyłączone, to nawet gdy działało nie miało na tyle pracy, aby była konieczność wsparcia przez OSP.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się