Propozycja OSP
-
Była o tym mowa na discordzie, ale tutaj takiego oficjalnego tematu nie znalazłem, więc pisze. Skoro w urzędzie jest już dodana praca OSP, to mogłaby zostać wprowadzona, tym bardziej, że teraz są wyłączone frakcje. OSP mogłoby się zajmować teraz tym co PSP, a po dodaniu powrocie frakcji, mniejszymi sprawami typu plamy oleju, żeby PSP nie traciło czasu na takiego pomniejsze rzeczy i mogło zajmować się głównie wypadkami oraz innymi ważniejszymi akcjami. OSP miało niegdyś swój budynek w BB oraz w TB, może uda się to odkopać gdzieś w plikach? A jak nie to można dodać blipy pozwalające na zaczęcie pracy w budynku PSP, tak jak USM w SMSA.
-
to ma sens gdy na serwerze gra conajmniej z 300 osób, byłem w psp przy 100 graczach i wyjezdzalismy praktycznie tylko do plam, a gdyby bylo jeszcze osp to juz kompletna tragedia
-
@ccjq no to po prostu włączyć OSP teraz, a jak wróci PSP to je usunąć i tyle
-
Jestem na tak jeśli ma być dodane jako urzędówka
-
Na ten moment wprowadzenie OSP byłoby bezzasadne. Pomijając fakt, że aktualnie PSP jest wyłączone, to nawet gdy działało nie miało na tyle pracy, aby była konieczność wsparcia przez OSP.
-
-