Propozycja na podwyższenie stawki za mandaty
-
Witam.
Proponuję, by zarobki za wystawione mandaty przez USM zostały zwiększone z 15$ > 25$.
W tym momencie dokonując pomiaru prędkości przez 2h średni zarobek to 1700$.
Jest to moim zdaniem zbyt mała kwota, patrząc na to, że jest to praca urzędowa.Pozdrawiam
@BuszMen dobrze mówi. Ja bym dał minimum 25 ba nawet o 30 można by było walczyć patrząc na to ile w tym momencie jesteś w stanie zarobić...
-
Uważam że praca, którą wykonujesz na serwerze, jest adekwatna do wynagrodzenia, jakie otrzymujesz.
Nie masz wiele obowiązków poza suszeniem w jednym miejscu.
W takiej sytuacji, gdy wykonywana praca jest stosunkowo prosta i nie wymaga wiele wysiłku, ale jednocześnie jest wynagradzana w sposób zgodny z jej charakterem, można uznać, że stanowisko i wynagrodzenie są adekwatne.
-
Uważam że praca, którą wykonujesz na serwerze, jest adekwatna do wynagrodzenia, jakie otrzymujesz.
Nie masz wiele obowiązków poza suszeniem w jednym miejscu.
W takiej sytuacji, gdy wykonywana praca jest stosunkowo prosta i nie wymaga wiele wysiłku, ale jednocześnie jest wynagradzana w sposób zgodny z jej charakterem, można uznać, że stanowisko i wynagrodzenie są adekwatne.
@SzamaN rozumiem cię, lecz miejmy na uwadze też to, że będąc USM jesteś na najniższym stopniu frakcji SMSA, co za tym idzie musisz zachowywać się odpowiednio, dawać przykład innym graczom i stosować się do narzuconych odgórnie regulaminów.
Pozdrawiam,
-
@SzamaN rozumiem cię, lecz miejmy na uwadze też to, że będąc USM jesteś na najniższym stopniu frakcji SMSA, co za tym idzie musisz zachowywać się odpowiednio, dawać przykład innym graczom i stosować się do narzuconych odgórnie regulaminów.
Pozdrawiam,
Ten post został usunięty! -
Witam.
Proponuję, by zarobki za wystawione mandaty przez USM zostały zwiększone z 15$ > 25$.
W tym momencie dokonując pomiaru prędkości przez 2h średni zarobek to 1700$.
Jest to moim zdaniem zbyt mała kwota, patrząc na to, że jest to praca urzędowa.Pozdrawiam
Jestem za, bardzo dobry pomysł
-
Było juz kilka propozycji i ja jako SM podtrzymuje swoje zdanie o zwiększenie wynagrodzenia. na v1 bylo 30 euro za 1 mandat.
-
Zgadzam się z autorem posta, powinniśmy zarabiać co najmniej 25 € od zdjęcia.
-
Było juz kilka propozycji i ja jako SM podtrzymuje swoje zdanie o zwiększenie wynagrodzenia. na v1 bylo 30 euro za 1 mandat.
@GODsznapo napisał w Propozycja na podwyższenie stawki za mandaty:
Było 25
pamietam bo w smsa tyle samo było -
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
Zamykam.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 14 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 57% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.
-
O OjczeWasz przeniósł ten temat z Zaakceptowane dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się