Propozycja na podwyższenie stawki za mandaty
-
Witam.
Proponuję, by zarobki za wystawione mandaty przez USM zostały zwiększone z 15$ > 25$.
W tym momencie dokonując pomiaru prędkości przez 2h średni zarobek to 1700$.
Jest to moim zdaniem zbyt mała kwota, patrząc na to, że jest to praca urzędowa.Pozdrawiam
-
@BuszMen dobrze mówi. Ja bym dał minimum 25 ba nawet o 30 można by było walczyć patrząc na to ile w tym momencie jesteś w stanie zarobić...
-
Uważam że praca, którą wykonujesz na serwerze, jest adekwatna do wynagrodzenia, jakie otrzymujesz.
Nie masz wiele obowiązków poza suszeniem w jednym miejscu.
W takiej sytuacji, gdy wykonywana praca jest stosunkowo prosta i nie wymaga wiele wysiłku, ale jednocześnie jest wynagradzana w sposób zgodny z jej charakterem, można uznać, że stanowisko i wynagrodzenie są adekwatne.
-
@SzamaN rozumiem cię, lecz miejmy na uwadze też to, że będąc USM jesteś na najniższym stopniu frakcji SMSA, co za tym idzie musisz zachowywać się odpowiednio, dawać przykład innym graczom i stosować się do narzuconych odgórnie regulaminów.
Pozdrawiam,
-
Ten post został usunięty!
-
Jestem za, bardzo dobry pomysł
-
Było juz kilka propozycji i ja jako SM podtrzymuje swoje zdanie o zwiększenie wynagrodzenia. na v1 bylo 30 euro za 1 mandat.
-
Zgadzam się z autorem posta, powinniśmy zarabiać co najmniej 25 € od zdjęcia.
-
@GODsznapo napisał w Propozycja na podwyższenie stawki za mandaty:
Było juz kilka propozycji i ja jako SM podtrzymuje swoje zdanie o zwiększenie wynagrodzenia. na v1 bylo 30 euro za 1 mandat.
Było 25 pamietam bo w smsa tyle samo było
-
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
Zamykam.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 14 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 57% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.
-