LouisRossi
-
Pochwalający/a: RiceX*
Pochwalany/a: LouisRossi
Powód: Świetny gość, szybko reaguje na raporty oby tak dalej -
Witam bardzo serdecznie!!
Pochwalający/a: Amiczek
Powód: Świetny członek administracji, zawsze gdy oczekuje pomocy to dostaje ją w ekspresowym tempie, miły i godny człowiek do uzyskania rangi moderator! Pozdrawiam cieplutko -
Pochwalający/a: Badus*f4e
Powód: bardzo pozytywna osoba, wielkie serducho!! -
Pochwalający/a: Michciu
Pochwalany/a: @LouisRossi
Powód: Bardzo przykładny, szybki i przede wszystkim konsekwentny moderator. Taki ludzi potrzeba. -
Pochwalający/a: Zeden
Powód: Pozytwny człowiek, mega audycje z dudniawami. Aktywny i szybki moderator, potrafi sprowadzić cały serwer w jedno miejsce -
Pochwalający/a: arwi74
Powód: Moderator LouisRossi wykazuje się ponadprzeciętną wiedzą na temat serwera nie miałem sytuacji w której o coś pytałem a wyżej wymieniony moderator nie wiedział jak odpowiedzieć. Dodatkowo bardzo sprawnie rozwiązuje sprawiedliwie problemy. Jest bardzo miły i pomocny dodatkowym atutem dla mnie będzie to, że podczas współpracy z wyżeyj wymienionym moderatorem nie czuć bariery która fizycznie jest między zwykłym graczem a członkiem administracji co sprawia, że naprawdę bardzo dobrze można z nim się dogadać i rozwiązać nawet najtrudniejszą sprawę.Polecam tego allegrowicza.
-
Pochwalający/a: Patryczeq
Powód: Pomocny, reagujący na raport. -
Pochwalający/a: Kasspersky
Pochwalany/a: @LouisRossi
Powód: Bardzo dużo robi dla serwera i wgl wpada na fajne pomysły. Reporty zawsze szybko przyjmie i pomoże dopóki nie rozwiąże problemu. -
Pochwalający/a: D4wny
Powód: Bardzo pomocny człowiek. Miły i ogarnięty, do tego zarządca SAMC :] -
Pochwalający/a: Handrastyczny *
Pochwalany/a: Louis
Powód: pomocny człowiek, oraz fajne eventy robi . -
Pochwalający/a: Dedo*drs
Pochwalany/a: Louis
Powód: Fajny mod taki o. Dobrze tą suszarką fury tepa polecam użytkownika -
Pochwalający/a: |KOMIS|NiePozdrawiam
Pochwalany/a: louisrossi
Powód: Bardzo pomocny , miły i aktywny nigdy nie ma problemu z panem louisem -