Modernizacja forum.
-
To prawda, te forum jest strasznie mało intuicyjne. Sam wygląd jak i sposób działania odstrasza strasznie. Dla właścicieli to nie jest spory wydatek, patrząc ile kont premium jest na serwerze i wydaje mi się, że to jest kwestia chwili, jak zostanie ono zmienione.
-
na +
-
To prawda, te forum jest strasznie mało intuicyjne. Sam wygląd jak i sposób działania odstrasza strasznie. Dla właścicieli to nie jest spory wydatek, patrząc ile kont premium jest na serwerze i wydaje mi się, że to jest kwestia chwili, jak zostanie ono zmienione.
@Endi Myślę, że można zaproponować zrzutkę na forum na ipboard. Wydaje mi sie, ze sporo graczy byloby w stanie sie dolozyc, zeby kupic nowy silnik forum
-
absolutne +1, układ elementów na tym silniku forum to totalny archaizm, w ogóle się to kupy nie trzyma, pierwszy raz widzę coś takiego xD
-
Licencja IPB kosztuje $250 z opcją na utrzymanie wsparcia co 6 miesięcy za $40. Myślę, że spoko inwestycja.
-
Licencja IPB kosztuje $250 z opcją na utrzymanie wsparcia co 6 miesięcy za $40. Myślę, że spoko inwestycja.
@pan_Samochodzik ponoć XeN nie chce wydawać hajsu na licencje...Niestety
-
@pan_Samochodzik jak wsparcie do 6 miesięcy to się nie opłaca jak serwer 2 miechy raptem postoi xd
-
Witam, przychodzę z propozycją całkowitej zmiany silnika forum bądź jego stylu na pierwotną wersje z pyla V1.
Aktualne forum nie wygląda zbyt pięknie i korzystanie z niego nie jest tak łatwe i zrozumiałe jak ze starego forum.
Podsyłam archiwalny link ze starego już forum: http://web.archive.org/web/20180224080102/https://pylife.pl/@Endi spoko kiedys moze ktos to zauwazy xd
-
na +, osobiście najbardziej brakuje mi statusów
-
Pomysł na ogromny +, czarny kolor z historii Chin oznacza kolor Śmierci, a nie chcemy żeby ten serwer w raz z całym community oznaczał śmierć, tylko coś porządnego i trwałego.
Jestem na tak, zmiana koloru poprawi wizerunek całego forum. -
Pomysł na ogromny +, czarny kolor z historii Chin oznacza kolor Śmierci, a nie chcemy żeby ten serwer w raz z całym community oznaczał śmierć, tylko coś porządnego i trwałego.
Jestem na tak, zmiana koloru poprawi wizerunek całego forum.Ten post został usunięty! -
Obecnie trwają prace nad nowym forum na bazie Invision Community.
-
D divadsn zablokował ten temat dnia
-
D divadsn przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Archiwum propozycji dnia
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 14 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 57% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się