Modernizacja forum.
-
Jestem na tak
-
Poprzednie forum było na ipboard które się ceni jeśli oczywiście chcesz oryginalne
Możesz zobaczyć link 1
możesz zobaczyć link 2
[center]Podsumowując IPB jest troche drogie, chyba że byłby przybliżone forum wyglądem lub estetycznie[/center] -
Zmiana silnika by się przydała.
-
Zdecydowanie na + te forum jest strasznie, naprawdę strasznie ciężkie do poruszania się po nim, a wyglądem też nie grzeszy
-
Zdecydowanie wygląd forum na oryginalnym Play Your Life był lepszy. To forum nie wydaje się zbyt intuicyjne czy ten ciemny styl nie wygląda zbyt dobrze dla mnie chociażby.
-
@MrKacperol Organizacyjne fora moim zdaniem wychodziły ładniej i lepiej.
Bez żadnego hejtuale forum prezentuje sie strasznie slabo, jest slabo przejrzyste oraz razi w oczy.Moja opinia
-
To prawda, te forum jest strasznie mało intuicyjne. Sam wygląd jak i sposób działania odstrasza strasznie. Dla właścicieli to nie jest spory wydatek, patrząc ile kont premium jest na serwerze i wydaje mi się, że to jest kwestia chwili, jak zostanie ono zmienione.
-
na +
-
@Endi Myślę, że można zaproponować zrzutkę na forum na ipboard. Wydaje mi sie, ze sporo graczy byloby w stanie sie dolozyc, zeby kupic nowy silnik forum
-
absolutne +1, układ elementów na tym silniku forum to totalny archaizm, w ogóle się to kupy nie trzyma, pierwszy raz widzę coś takiego xD
-
Licencja IPB kosztuje $250 z opcją na utrzymanie wsparcia co 6 miesięcy za $40. Myślę, że spoko inwestycja.
-
@pan_Samochodzik ponoć XeN nie chce wydawać hajsu na licencje...Niestety
-
@pan_Samochodzik jak wsparcie do 6 miesięcy to się nie opłaca jak serwer 2 miechy raptem postoi xd
-
@Endi spoko kiedys moze ktos to zauwazy xd
-
na +, osobiście najbardziej brakuje mi statusów
-
Pomysł na ogromny +, czarny kolor z historii Chin oznacza kolor Śmierci, a nie chcemy żeby ten serwer w raz z całym community oznaczał śmierć, tylko coś porządnego i trwałego.
Jestem na tak, zmiana koloru poprawi wizerunek całego forum. -
Ten post został usunięty!
-
Obecnie trwają prace nad nowym forum na bazie Invision Community.
-
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 14 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 57% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.