[GOLD] Przebieralnia, Fryzjer, Studia tatuażu.
-
Otóż, stworzyć skrypt który będzie pozwalać ubrać swojego CJ'a tak jak my chcemy, oczywiście nie za darmo, ceny ustalić np. jak było w Podstawowym GTA San Andreas w sklepach Binco, Sub-Urban, ZiP etc.
Fajnie by to wyglądało jakby można było pochwalić się swoim CJ'em jakiego chcemy mieć i jakim chcielibyśmy grać.
Myślę że dużo by to nie zmieniło nic w rozgrywce.Jednakże również dobrym pomysłem byłoby dodanie na serwer fryzjerów, jak i studia tatuaży, żeby można był bardziej "upiększyć" naszą postać.
-
Otóż, stworzyć skrypt który będzie pozwalać ubrać swojego CJ'a tak jak my chcemy, oczywiście nie za darmo, ceny ustalić np. jak było w Podstawowym GTA San Andreas w sklepach Binco, Sub-Urban, ZiP etc.
Fajnie by to wyglądało jakby można było pochwalić się swoim CJ'em jakiego chcemy mieć i jakim chcielibyśmy grać.
Myślę że dużo by to nie zmieniło nic w rozgrywce.Jednakże również dobrym pomysłem byłoby dodanie na serwer fryzjerów, jak i studia tatuaży, żeby można był bardziej "upiększyć" naszą postać.
@Corleone jeden z lepszych pomysłów jakie widziałem
-
+1
-
Ode mnie głos na TAK. Super pomysł myślę, że fajne urozmaicenie dla graczy którzy posiadają golda. Ta komenda która jest aktualnie /cj, to też spoko, ale ciężko znaleźć coś, co będzie się nam podobało, a tak to byłaby możliwość zrobienia go typowo pod siebie myślę, że niejednemu graczowi milej by się grało z własnym CJ z jakimś afrem i tatuażami i trzymam kciucki, że to wdrążą na serwer.
-
Według mnie dosyć ciekawa propozycja, z pewnością urozmaici ubieranie CJ'a i nie będzie to tak banalne wpisując komendę /cj. Mam nadzieje, że propozycja przejdzie bo zapowiada się świetnie!

-
@Corleone Fajny pomysł, zachęca jeszcze bardziej do nabycia golda
-
Przebieralnia GOLD zostanie wprowadzona na serwer.
-
L LouisRossi zablokował ten temat dnia
-
L LouisRossi przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Archiwum propozycji dnia
-
Opcja została dodana
-
D Ditru przeniósł ten temat z Zaakceptowane dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się