[GOLD] Przebieralnia, Fryzjer, Studia tatuażu.
-
Otóż, stworzyć skrypt który będzie pozwalać ubrać swojego CJ'a tak jak my chcemy, oczywiście nie za darmo, ceny ustalić np. jak było w Podstawowym GTA San Andreas w sklepach Binco, Sub-Urban, ZiP etc.
Fajnie by to wyglądało jakby można było pochwalić się swoim CJ'em jakiego chcemy mieć i jakim chcielibyśmy grać.
Myślę że dużo by to nie zmieniło nic w rozgrywce.Jednakże również dobrym pomysłem byłoby dodanie na serwer fryzjerów, jak i studia tatuaży, żeby można był bardziej "upiększyć" naszą postać.
-
@Corleone jeden z lepszych pomysłów jakie widziałem
-
+1
-
Ode mnie głos na TAK. Super pomysł myślę, że fajne urozmaicenie dla graczy którzy posiadają golda. Ta komenda która jest aktualnie /cj, to też spoko, ale ciężko znaleźć coś, co będzie się nam podobało, a tak to byłaby możliwość zrobienia go typowo pod siebie myślę, że niejednemu graczowi milej by się grało z własnym CJ z jakimś afrem i tatuażami i trzymam kciucki, że to wdrążą na serwer.
-
Według mnie dosyć ciekawa propozycja, z pewnością urozmaici ubieranie CJ'a i nie będzie to tak banalne wpisując komendę /cj. Mam nadzieje, że propozycja przejdzie bo zapowiada się świetnie!
-
@Corleone Fajny pomysł, zachęca jeszcze bardziej do nabycia golda
-
Przebieralnia GOLD zostanie wprowadzona na serwer.
-
-
-
-
Opcja została dodana
-