Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Propozycje
  3. Zaakceptowane
  4. Zrealizowane
  5. Zmiana w wylatanych godzinach na l1/h1

Zmiana w wylatanych godzinach na l1/h1

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Zrealizowane
7 Posty 4 Uczestników 191 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • Coqe*C Niedostępny
    Coqe*C Niedostępny
    Coqe*
    napisał ostatnio edytowany przez

Witam, przychodzę z propozycją o naliczanie godzin wylatanych od razu a nie po wyjściu z samolotu ponieważ przez wyrzucenie z gry nie dodaje naszego czasu, tak samo przez wytepanie z samolotu czas nie zostaje zaliczony. Zmieńcie zapisywanie czasu na bieżąco.
    @gtkvba @XeN @divadsn

divadsnD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • Coqe*C Coqe*

Witam, przychodzę z propozycją o naliczanie godzin wylatanych od razu a nie po wyjściu z samolotu ponieważ przez wyrzucenie z gry nie dodaje naszego czasu, tak samo przez wytepanie z samolotu czas nie zostaje zaliczony. Zmieńcie zapisywanie czasu na bieżąco.
      @gtkvba @XeN @divadsn

divadsnD Niedostępny
      divadsnD Niedostępny
      divadsn

@Coqe po wyrzuceniu powinno naliczać prawidłowo, @XeN zweryfikuje to w kodzie i wrzuci poprawkę jeśli potrzeba.

Czas jest naliczany na bieżąco, tylko to zapis do bazy danych dopiero następuje po wyjściu z pojazdu.

Coqe*C 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • divadsnD divadsn

@Coqe po wyrzuceniu powinno naliczać prawidłowo, @XeN zweryfikuje to w kodzie i wrzuci poprawkę jeśli potrzeba.

Czas jest naliczany na bieżąco, tylko to zapis do bazy danych dopiero następuje po wyjściu z pojazdu.

Coqe*C Niedostępny
        Coqe*C Niedostępny
        Coqe*

@divadsn Zwał jak zwał że nalicza od razu ale z zapisywaniem trzeba coś poprawić bo po wyrzuceniu na 200% nie zapisuje normalnie. Wczoraj dostałem 2razy nt przez przerwanie neta na sekunde co powoduje wyrzucenie, i moje godziny wylatane nie drgnęły nawet o minutę. Tak samo poprzez wytepanie na event ZTP robiony przez AdriaNoo i w momencie tepnięcia na ev też nie została mi dodana ani minuta. Niech co nw 3 minuty będzie zapis w bazie lub to poprawcie żeby nie było takich sytuacji.

divadsnD 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • Coqe*C Coqe*

@divadsn Zwał jak zwał że nalicza od razu ale z zapisywaniem trzeba coś poprawić bo po wyrzuceniu na 200% nie zapisuje normalnie. Wczoraj dostałem 2razy nt przez przerwanie neta na sekunde co powoduje wyrzucenie, i moje godziny wylatane nie drgnęły nawet o minutę. Tak samo poprzez wytepanie na event ZTP robiony przez AdriaNoo i w momencie tepnięcia na ev też nie została mi dodana ani minuta. Niech co nw 3 minuty będzie zapis w bazie lub to poprawcie żeby nie było takich sytuacji.

divadsnD Niedostępny
          divadsnD Niedostępny
          divadsn

@Coqe najwyraźniej to nieprawidłowo działający event w kodzie, przesyłam temat dalej do @XeN.

GRZzG Coqe*C 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
          0
          • divadsnD divadsn

@Coqe najwyraźniej to nieprawidłowo działający event w kodzie, przesyłam temat dalej do @XeN.

GRZzG Niedostępny
            GRZzG Niedostępny
            GRZz
            SMSA Zarząd SMSA

@divadsn to sie tyczy kazdej pracy nie tylko l1 i h1 na n1 przy Network Troubel tez mi przepadl czas 😞

Zastepca.png

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
            0
            • divadsnD divadsn

Coqe*C Niedostępny
              Coqe*C Niedostępny
              Coqe*

@divadsn Nie ważne że event, po prostu th czy wyrzucenie z gry powoduje nie zapisanie czasu.

0
              • DitruD Niedostępny
                DitruD Niedostępny
                Ditru

Problem nie powinien już występować.

0
                • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
                • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                Odpowiedz
                • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                • Najpierw najstarsze
                • Najpierw najnowsze
                • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                • Pierwszy post
                  Ostatni post
                0
                • Kategorie
                • Ostatnie
                • Tagi
                • Popularne
                • Użytkownicy
                • Grupy