Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na członków ekipy
  3. Ferudekiepusuki ni kansuru kujō

Ferudekiepusuki ni kansuru kujō

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Skargi na członków ekipy
3 Posty 3 Uczestników 55 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • kusumiK Niedostępny
    kusumiK Niedostępny
    kusumi
    napisał(a) ostatnio edytowany przez
    #1

    Nikkunēmu: cipcia
    hikokujin no nikkunēmu: ferdekkiepski
    shiriaru bangō: Jiken hassei nichiji: 2025-Nen 2 tsuki 11-nichi 16: 30
    Jōkyō setsumei: Ohayōgozaimasu. GTA san'andoreasu no mappu de oborete shimattanode tasuke o motomemashitaga, henshin ni wa in'yō bun ga kaka rete imashita. Dō demo īshi, kiniiranai. Pureiyā o son'nafūni atsukau nante. Nani datte?
    Shōko:
    58f40766-90c9-49a8-9a3d-23c13db0987e-{4D42E2BB-FD21-4F77-AC4A-BB5E7B66A679}.png
    Watashi kara no hitokoto: Gracz ga nusuma reru koto o kitai shite imasu.

    1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • boakrztusicielB Niedostępny
      boakrztusicielB Niedostępny
      boakrztusiciel
      Moderator
      napisał(a) ostatnio edytowany przez
      #2

      nic nie rozumiem

      1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • NiePozdrawiamN Niedostępny
        NiePozdrawiamN Niedostępny
        NiePozdrawiam
        napisał(a) ostatnio edytowany przez
        #3

        Prăjitură cu semințe de mac
        Puneți untul, laptele și zahărul într-o cratiță. Încălziți la foc mic până când untul se topește. Lăsați cratița deoparte să se răcească. Amestecul de lapte dulce și unt trebuie răcit la aproximativ 40°C (104°F).

        Puneți două gălbenușuri de ou într-un bol mare. Adăugați 40 de grame de drojdie proaspătă. Repetați cu drojdia uscată (dacă folosiți). Amestecați gălbenușurile cu drojdia și amestecul de lapte dulce și unt răcit. Adăugați făina cernută. Frământați aluatul timp de aproximativ 5 minute. Eu îl frământ manual, dar puteți folosi un mixer cu cârlig pentru aluat sau un aparat Thermomix.

        Lăsați bila de aluat netedă și bine frământată deoparte să crească timp de cel puțin 1,5 ore. Aluatul trebuie să fie în bol, acoperit cu o cârpă de bumbac sau folie alimentară. Puteți pune bolul într-un cuptor ușor preîncălzit (până la 40 de grade Celsius). De asemenea, recomand să deschideți ușor ușa cuptorului, deoarece temperatura cuptorului poate fi mai mare decât temperatura indicată de termometru. Dacă temperatura cuptorului este prea ridicată, poate „ucide” drojdia. Eu fac asta în principal iarna, când temperatura din casă nu depășește 21 de grade Celsius. Aluatul ar trebui chiar să-și tripleze volumul (va crește foarte frumos).

        Sfat: Eu folosesc o jumătate de cană de lapte, dar poți folosi cu ușurință 3/4 de cană de lapte, mai ales dacă simți că laptele se evaporă în timpul încălzirii. Poți dizolva drojdia și în lapte ușor cald în loc de gălbenușuri de ou.

        1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        1
        Odpowiedz
        • Odpowiedz, zakładając nowy temat
        Zaloguj się, aby odpowiedzieć
        • Najpierw najstarsze
        • Najpierw najnowsze
        • Najwięcej głosów


        • Zaloguj się

        • Nie masz konta? Zarejestruj się

        • Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
        • Pierwszy post
          Ostatni post
        0
        • Kategorie
        • Ostatnie
        • Tagi
        • Popularne
        • Użytkownicy
        • Grupy