Rekrutacja otwarta do SAPD - Q4 2025
-

Rekrutacja do San Andreas Police Department
Czym jest frakcja SAPD:
Frakcja San Andreas Police Department ma na celu utrzymanie bezpieczeństwa i utrzymywanie porządku w stanie San Andreas. Nasze zadania obejmują między innymi patrolowanie ulic, reagowanie na zgłoszenia, aresztowanie podejrzanych, prowadzenie pościgów i ogólne egzekwowanie prawa.Jak wygląda proces rekrutacyjny?
Spośród podań wybieramy te najlepsze, podanie to Twoja wizytówka także zaprezentuj się z jak najlepszej strony. Osoby, które dostaną się poprzez tą rekrutację będą szkolone przez najlepszych oficerów naszej kadry, odpowiednio przygotowując się, by podejść do egzaminu na pełnoprawnego członka frakcji. Wspomnij proszę o pałce, żeby pokazać, że przeczytałeś ten krótki post. Rekrutacja otwarta oznacza to, że podania będą sprawdzane w miarę na bieżąco.Wymagania:
Sprawny mikrofon, posiadanie komunikatora Discord,
Kultura na wysokim poziomie,
Brak aktywnych kar na serwerze,
Stosowanie się do wszystkich regulaminów serwerowych,
Dojrzałość emocjonalna.Wzór Rekrutacyjny:
- Imię: (Podaj swoje imię)
- Nick: (Nick, którym posługujesz się na serwerze)
- Discord: (Nazwa użytkownika na discordzie)
- UID: (UID, możliwe do sprawdzenia poprzez /info lub na panelu)
- Serial: (Podaj swój serial [F8 -> serial])
- Ilość przegranych godzin na serwerze: (Ilość przegranych godzin na serwerze)
- Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: (Tak/Nie)
- Czy zapoznałeś się z regulaminem: (Tak/Nie)
- Opisz swój charakter: (Zaprezentuj samego siebie, daj się poznać)
- Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: (Przekonaj nas do Siebie)
-
V VukoDrakkainen przypiął ten temat
-
Imię: wolę nie podawać niech będzie Wojtek
Nick: niepozdrawiam
Discord: nie pamietqm
UID: 10248
Serial: dopisze później
Ilość przegranych godzin na serwerze: z 1000
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: never
Czy zapoznałeś się z regulaminem: nie
Opisz swój charakter: pogramy razem to dam się poznać pozdrawiam
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: potrzebuje pieniędzy na serwerze po za tym chciałem pojeździć policyjnym sultanem
Miałem coś wspomnieć o pałce więc. Wszyscy którzy to czytają mogą mi skoczyć na pałke. Pozdrawiam -
Imię: Michał
Nick: MilermiS
Discord: milermis
UID: 334
Serial: 866AC3EC0BD88E25DE2F974DD98A2D12
Ilość przegranych godzin na serwerze: 33
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Nie
Czy zapoznałeś się z regulaminem: Tak
Opisz swój charakter: Jestem osobą, która lubi pomagać kiedy ktoś ma problem, nie próbuję go pouczać, tylko wspólnie szukam rozwiązania. Wierzę, że każde pytanie ma sens, nawet jeśli na pierwszy rzut oka wydaje się banalne. Staram się być cierpliwy, choć czasem przyznaję, że mam skłonność do zbyt intensywnego analizowania wszystkiego. Zdarza mi się rozmyślać nad szczegółami, które inni uznaliby za nieistotne.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Myślę ,że sie nadaje ponieważ na wielu serwerach byłem we frakcjach i wiem jak co sie z czym wiąże. Jestem zdyscyplinowany i słucham się osób bardziej doświadczonych. -
Imię: konrad
Nick: kondzio130
Discord: KoNdzio130
UID: 12721
Serial: 382384041A30CB8ED94CC522184DAF71
Ilość przegranych godzin na serwerze: 242h
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Opisz swój charakter: jestem cichy ale kumaty ale czasem trzeba powtórzyć dla pewności jestem cierpliwy lubię pogadać
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: chciałbym się dostać do pierwszej mojej frakcji i porbić coś ciekawszego niż tylko zarabianie,(słuchał bym się) był bym grzeczny, i rozważny . -
Imię: (Kamil)
Nick: ('AnekPL)
Discord: (jotpe0018)
UID: (14323)
Serial: (Uzgodnione, podałem go na Discordzie)
Ilość przegranych godzin na serwerze: (73 h)
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: (Tak)
Czy zapoznałeś się z regulaminem: (Tak)
Opisz swój charakter: (Mój charakter jest w miare dobry to też zależy od dnia i pogody ale jestem w miare wyluzowany typek zawsze się dogadam z każdym )
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: (Byłem już na tym serwerze w frakcji SAPD jako na innych serwerach też pełniłem tą funkcje więc wiem że się nadam i dużo wniose na serwer pożadku i karanie piratów drogowych oraz odgrywać fajne RP zeby rozrywka dla graczy była fajna i zabawna )Pozdrawiam frakcje sapd i zarząd administracji Play Your Life ;))
-
Imię: Kuba
Nick: playboicarti
Discord: kubikonek011
UID: 5775
Serial: 0C0DFA13CF3F4776881308D7082B96A1
Ilość przegranych godzin na serwerze: 510
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Tak
Opisz swój charakter: Jestem bardzo miły i pomocny, wszystko robie tak jak nalezy i sie slucham i tez troche czasami sie wstydze ale staram sie otworzyc.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Bardzo chcialbym dolaczyc do sapd tutaj poniewaz to moja ulubiona frakcja lubie bardzo poscigi oraz lubie pelnic role funkcjonariusza oraz znam sie bardzo bo bylem juz w tej frakcji na innym serwerze i czuje ze odnalazl bym sie tez tutaj. pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie