Rekrutacja otwarta do SAPD - Q4 2025
-
Ten post został usunięty!
-
@blazej130 @kondzio130 @Kosa231 @MilermiS
Gratuluję dostania się w szeregi SAPD! Wypatrujcie wiadomości na Discordzie!Pozostałych zachęcam do pisania podań! Rekrutacja pozostaje otwarta! Do zobaczenia! 10-19!
-
Imię: Wole nie podawac (niechaj bedzie krentacz)
Nick: stw.666
Discord: NomadPlayer
UID: 1835
Serial: 36C9610495B492BE7221BD952D2A4753
Ilość przegranych godzin na serwerze: 556
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: NIE
Czy zapoznałeś się z regulaminem: Tak
Opisz swój charakter: No tak jestem bardzo miłym sympatycznym chłopakiem z poczuciem humoru posiadam tez do siebie dystans. Jak będzie trzeba to łokieto psycha sitting typa nie ma
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Mam spore doświadczenie w odgrywaniu. Gram na serwerach roleplay i myśle,że te doświadczenie sie przyda w odgrywaniu akcji RP -
-
Imię: Filip
Nick: Derkos
Discord: derkos.
UID: 4233
Serial: 3ED5BE8FD29FDED9D61971DDC08C1783
Ilość przegranych godzin na serwerze: 470h
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Nie
Czy zapoznałeś się z regulaminem: TakOpisz swój charakter: Jestem osobą otwartą i przyjazną która lubi współpracować z innymi, ale potrafię też samodzielnie podejmować decyzję, gdy jest taka potrzeba. Na końcu wspomnę o pałce, żeby pokazać, że przeczytałem cały post.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Myślę, że powinniście mnie wybrać, ponieważ jestem spokojną i odpowiedzialną osobą. Potrafię współpracować z innymi i zawsze staram się zachować kulturę w każdej sytuacji. Chcę też dołączyć do SAPD ponieważ jeszcze w żadnej frakcji na serwerze nie byłem.
Pozdrawiam
Derkos -
-
-
System odpiął ten temat dnia
-
Imię: Sebastian
Nick: !Malloy*
Discord: d4wny
UID: 746
Serial: 246B1D63A9D952D3804FEE04F170E0B3
Ilość przegranych godzin na serwerze: 971h
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem: Tak
Opisz swój charakter: Mam na imię Sebastian, 24 lata skończone, na co dzień pracuje w Niemczech, oraz interesuje się motoryzacją. Jestem osobą, która potrafi dostosować się do panujących zasad, niezależnie od tego, czy chodzi o pracę, nowe środowisko czy grupę ludzi. Cenię sobie porządek i jasne zasady, bo to pozwala uniknąć niepotrzebnych konfliktów. Jestem też opanowany i potrafię trzymać nerwy we własnej skali uważam, że w wielu sytuacjach spokojna głowa i racjonalne myślenie to klucz do rozwiązania problemów.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: Ponieważ jestem osobą zdyscyplinowaną, potrafiącą dostosować się do miejsca w hierarchii jak i całej grupie. Chciałbym spróbować swoich sił w SAPD, ponieważ mam w historii pobyt służbach mundurowych na serwerze, jaki i na platformie SAMP za czasów serwerów truck. Myślę, że jestem odpowiednią osobą, która nie zmarnuje szansy. Do tego potrafię w odpowiedni sposób posługiwać się pałką. -
Imię: Jakub
Nick: montana*
Discord: slimeemntormontana
UID: 11404
Serial:
Ilość przegranych godzin na serwerze: 800h+
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze: tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem: tak
Opisz swój charakter: Jestem osoba która lubię prace w grupie i mam duże chęci do pomocy. zawsze się idzie ze mną dogadać i nie chowam sie kiedytrzeba cos zrobic.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie: bylem juz w ASAPD wiec cos pamietam co i jak. Jest malo osob na serwerze ale praca zawsze sie znajdzie. -
@montana @Malloy
Witamy serdecznie w szeregach SAPD i gratuluję! Wyczekujcie wiadomości na DC z instrukcjami.
Jednocześnie pragniemy poinformować, że otwarta rekrutacja dobiegła końca! Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i gratulujemy dostania się do SADP! Tym, którym się nie udało, życzymy powodzenia w następnej rekrutacji!
-
V VukoDrakkainen zablokował ten temat