Mechanik
-
Moja propozycja aby ułatwić trochę rozgrywkę jest taka, aby dodać po 1 jakąś alternatywną zamiane tego by nowi gracze mogli naprawić sobie auto, bo 4 poziom wbija się dosyć długo a nowych graczy to zniechęca że nie mogą naprawić sobie auta, dodać np jakiegoś blipa obok w którym można naprawić auto bez wchodzenia do pracy mechanika oraz bez wynagrodzenia, uwierzcie że to na prawde da pozytywne odczucia u nowych graczy. Druga sprawa, też dotycząca mechanika jest taka, aby dodać możliwość zaznaczania wszystkich części naraz które chce się naprawić, a nie ciągłe zaznaczanie każdej części z osobna. Pozdrawiam
-
Popieram propozycję przedstawioną przez Bl4ckuu.
Jako nowy gracz na serwerze dosyć mocno mnie to zniechęciło do dalszej gry jednak postanowiłem zostać. Do 4 poziomu jeszcze sporo mi brakuje i bardzo boli brak możliwości naprawy samodzielnie. Należy jeszcze zaznaczyć, iż system uszkodzenia opon w " terenie " jest dosyć niespotykany i w połączeniu z brakiem opcji naprawy większość po prostu wyjdzie z gry i nie wróci. Mi udało się akurat trafić na życzliwą administrację w tym temacie ale jest to uciążliwe i dla nich i dla mnie.
Pozdrawiam i liczę, że uda się coś z tym zrobić.
-
@XeN i jak?
-
Praca została przeniesiona na 1 LVL oraz zmniejszono w niej zarobki o 30%.
-
X XeN zablokował ten temat dnia
-
X XeN przeniósł ten temat z Propozycje dnia