Mechanik
-
Moja propozycja aby ułatwić trochę rozgrywkę jest taka, aby dodać po 1 jakąś alternatywną zamiane tego by nowi gracze mogli naprawić sobie auto, bo 4 poziom wbija się dosyć długo a nowych graczy to zniechęca że nie mogą naprawić sobie auta, dodać np jakiegoś blipa obok w którym można naprawić auto bez wchodzenia do pracy mechanika oraz bez wynagrodzenia, uwierzcie że to na prawde da pozytywne odczucia u nowych graczy. Druga sprawa, też dotycząca mechanika jest taka, aby dodać możliwość zaznaczania wszystkich części naraz które chce się naprawić, a nie ciągłe zaznaczanie każdej części z osobna. Pozdrawiam
-
Popieram propozycję przedstawioną przez Bl4ckuu.
Jako nowy gracz na serwerze dosyć mocno mnie to zniechęciło do dalszej gry jednak postanowiłem zostać. Do 4 poziomu jeszcze sporo mi brakuje i bardzo boli brak możliwości naprawy samodzielnie. Należy jeszcze zaznaczyć, iż system uszkodzenia opon w " terenie " jest dosyć niespotykany i w połączeniu z brakiem opcji naprawy większość po prostu wyjdzie z gry i nie wróci. Mi udało się akurat trafić na życzliwą administrację w tym temacie ale jest to uciążliwe i dla nich i dla mnie.
Pozdrawiam i liczę, że uda się coś z tym zrobić.
-
@XeN i jak?
-
Praca została przeniesiona na 1 LVL oraz zmniejszono w niej zarobki o 30%.
-
X XeN zablokował ten temat dnia
-
X XeN przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się