Skarga na Patryczeq*
-
Nick: bąbąbe33
Nick oskarżonego: Patryczeq*
Serial: nie jest to istotne.
Data i godzina zdarzenia: między 15 a 15:30.
Opis sytuacji: Szanowna Administracjo,w dzisiejszej skardze chciałbym zgłoscic naduzycie rangi przez administratora Patryczeq na serwerze.Zauwazyłem ze wykorzystuje on swoje stanowisko w szeregach SAMC do czerpania osobistych korzysci (nie uwzgledniam tutaj AFK na szpitalu,bo ta sprawa jest dla wszystkich graczy oczywista ze takie cos ma miejsce).Podczas służby w szeregach SAMC naprawia/tuninguje (prawdopodobnie,nie było mnie w tamtym momencie przy tej grupce) kolegom z grupy AMBF czyli jego organizacji na mechaniku górnym (LV).Nie tylko pobiera wynagrodzenie za pełnienie słuzby w SAMC, ale rowniez dodatkowe korzysci z prywatnych usług swiadczonych w tym czasie.Jako czlonek administracji powinen dbać o uczciwosc gry,a nie wykorzystywac swoje uprawnienia do budowania prywatnego majatku,rowniez chciałbym dodać ze na mechaniku nie znajdował sie zaden pojazd frakcyjny poniewaz widziałem to na własne oczy,gdyz ja tez byłem na mechaniku a juz wtedy Patryczeq biegał lecz jeszcze nie jako mechanik,dopiero kiedy zauwazylem to,ze siedzi na mechaniku podczas sluzby,juz nie bylo mnie w poblizu zebym mógl to udokumentowac oraz dodac do skargi.
Dowody: https://imgur.com/lgLczaI
Coś od siebie: Mam nadzieje, ze sytuuacja zostanie SPRAWIEDLIWIE rozpoatrzona,a ewentualne konsekwencje zostana wyciagniete. -
Jako, że jest to skarga na mnie to się wypowiem i spieszę z wytłumaczeniem.
Zostałem poproszony przez gracza bo nie było żadnego mechanika na stanowisku żeby mu naprawić samochód i dać demont, żadnej korzyści w tym nie było bo tuning był na 0 a na mechaniku byłem dosłownie na chwilę więc „minutowki” raczej nie dostałem…
Kontynuując, więc się przeniosłem do gracza zalogowałem na mechanika po czym naprawiłem mu samochód i zrobiłem demont i wylogowałem chwilę później z mechanika, o czym dobrze wiesz bo byłem tam dosłownie na chwilę.
Jeśli pomoc dla gracza jest traktowana jako wykorzystywanie rangi i czerpanie z jej zyskow, nie widzę problemu ponieść konsekwencji i mogę przekazać żebrakowi kwotę „zarobioną” (o ile taka była). -
[2025-02-22 15:18:41] [Output] : [info] W związku z małą ilością graczy uzyskujesz dostęp do tej pracy
[2025-02-22 15:18:41] [Output] : [success] Rozpoczynasz pracę.
[2025-02-22 15:18:48] [Output] : AmbF> Szoferinio: i dem felg i grovy
[2025-02-22 15:18:48] [Output] : [info] Do klienta Szoferinio została wysłana prośba o akceptację demontażu za 5000.00€
[2025-02-22 15:18:53] [Output] :Szoferinio wyraża zgodę na demontaż części Tylni zderzak Slamin przez Patryczeq*.
[2025-02-22 15:19:00] [Output] : [info] Do klienta Szoferinio została wysłana prośba o akceptację demontażu za 8600.00€
[2025-02-22 15:19:02] [Output] :Szoferinio wyraża zgodę na demontaż części Felgi Mesh przez Patryczeq*.
[2025-02-22 15:19:13] [Output] : [info] Do klienta Szoferinio została wysłana prośba o akceptację montażu za 7380.00€
[2025-02-22 15:19:16] [Output] :Szoferinio wyraża zgodę na montaż części Felgi Grove przez Patryczeq*.
[2025-02-22 15:21:52] [Output] : [success] Zakończyłeś pracę.
[2025-02-22 15:21:52] [Output] : [info] Otrzymujesz 174.00 EUR za przepracowanie 00 godz. 03 min.
Nie widzę problemu wstawić ss jak przekazuje tą kwotę na żebraka, nawet z poniesionymi konsekwencjami jako wiekszą kwote.
Przepraszam za moje haniebne zachowanie.
Załączam dowód:
-
Ten post został usunięty!