Rekrutacja do San Andreas Medical Center - Grudzień 2023
-
Nick: |KOMIS|Bart.
Discord: Bart.#6025
UID: 6820
Serial: FD97727E51BEB4D3C1A3CE3877B57F44
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:Tak
Czy byłeś karany na serwerze: tylko raz za taran
Coś o sobie: Mam na imie Bartek, lat 18, interesuję się wieloma rzeczami ale głównie motoryzacją, staram się być miły oraz pomocny, lubię pracować w grupie
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: prawie 500h przegrane w służbach mundurowych albo więcej nawet na fivemie i na vibe
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem zaangażowaną osobą, szybko się uczę, staram się nie popełniać błędów a jeśli już takie się wydarzą to robię wszystko co w moiej mocy aby ich nie powtarzać, no i po prostu wydaje mi się, że mogę się przydać.
Coś od siebie: Chciałbym spróbować czegoś nowego dlatego mi zależy aby się dostać do SAMC i fajnie by było spotkać się na służbie pozdroo -
[center]
[/center]
[center]W szeregi frakcji dostają się następujące osoby:
@HOLAMADZIOLA
@Bart
@lennykebab
@Sew3ryN
Gratulacje, proszę o dodanie prefixu |ASAMC| w grze oraz kontakt ze mną na DC (louisrossi) w celu ustalenia spotkania organizacyjnego[/center]
Rekrutacja pozostaje otwarta
-
Nick: stewiak.*
Discord: stewiak.*
UID: 2412
Serial: 2CB7F8B30CAC3F636CD6AC893174CE80
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Tak (prawko 15minut)
Coś o sobie: siemano jestem Bartosz mam 17lat lubię pracować w grupie na co dzień większość czasu spędzam przed kompem.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: posiadam chwilowe doświadczenie z frakcją SAPD
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: ponieważ sądzę ze sprawdzę się w tej frakcji i chciałbym spróbować swoich możliwości
Coś od siebie: pozdro dla każdego co próbuje oraz dla louiska i całego składu -
Nick: stewiak.*
Discord: stewiak.*
UID: 2412
Serial: 2CB7F8B30CAC3F636CD6AC893174CE80
Czy byłeś karany na serwerze: Tak (prawko 15minut)
Coś o sobie: siemano jestem Bartosz mam 17lat lubię pracować w grupie na co dzień większość czasu spędzam przed kompem.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: posiadam chwilowe doświadczenie z frakcją SAPD
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: ponieważ sądzę ze sprawdzę się w tej frakcji i chciałbym spróbować swoich możliwości
Coś od siebie: pozdro dla każdego co próbuje oraz dla louiska i całego składuPodanie przyjęte, zgłoś się na DC louisrossi w celu dodania oraz ustaw prefix |ASAMC| w grze
-
Nick: Pawelek
Discord: paweeleekk
UID: 588
Serial: 0C9631004C43AAB9CA3FE9EFE9DDA391
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: Witam, mam na imię Paweł. Mam 19 lat i chodzę do 5 klasy technikum na profil technik mechanik pojazdów samochodowych. Moje hobby, to robienie kasy.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: W gierce byłem parę razy w frakcjach o takiej tematyce, posiadam jakieś tam doświadczenie, bo wiele godzin przegrałem na służbie.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Posiadam podstawową wiedzę na temat ratownictwa, więc będzie można szybko mnie wprowadzić w struktury frakcji.
Coś od siebie: Milego -
Nick: Pawelek
Discord: paweeleekk
UID: 588
Serial: 0C9631004C43AAB9CA3FE9EFE9DDA391
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: Witam, mam na imię Paweł. Mam 19 lat i chodzę do 5 klasy technikum na profil technik mechanik pojazdów samochodowych. Moje hobby, to robienie kasy.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: W gierce byłem parę razy w frakcjach o takiej tematyce, posiadam jakieś tam doświadczenie, bo wiele godzin przegrałem na służbie.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Posiadam podstawową wiedzę na temat ratownictwa, więc będzie można szybko mnie wprowadzić w struktury frakcji.
Coś od siebie: Milego@Pawelek Podanie przyjęte, zgłoś się na DC do xasek w celu dodania oraz ustaw prefix |ASAMC| w grze
-
Nick: |KOMIS|Slonovatys
Discord: Slonovatys
UID: 1796
Serial: DF983F927D6927121CDA9CD911A6BE72
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, TAK
Czy byłeś karany na serwerze: NIE
Coś o sobie: Super przyjazny gościu, i ogólnie poczucie humoru TOP
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Posiadam delikatne doświadczenie z racji tego iż przez pewien czas byłem w WOPR i posiadam kurs pierwszej pomocy.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem bardzo aktywnym graczem serwera i potrafię się dogadać z każdym. Myślę że wraz z pozostałymi członkami frakcji stworzymy wspaniałą rodzinną atmosferkę.
Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, Dyrektor król. -
Nick: |KOMIS|Slonovatys
Discord: Slonovatys
UID: 1796
Serial: DF983F927D6927121CDA9CD911A6BE72
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, TAK
Czy byłeś karany na serwerze: NIE
Coś o sobie: Super przyjazny gościu, i ogólnie poczucie humoru TOP
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Posiadam delikatne doświadczenie z racji tego iż przez pewien czas byłem w WOPR i posiadam kurs pierwszej pomocy.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem bardzo aktywnym graczem serwera i potrafię się dogadać z każdym. Myślę że wraz z pozostałymi członkami frakcji stworzymy wspaniałą rodzinną atmosferkę.
Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, Dyrektor król.@Slonovatys Podanie przyjete, zglos sie do mnie na dc w celu ustalenia spotkania, szkoleń oraz egzaminów
-
[center]
[/center][center]Rekrutacja do San Andreas Medical Center Grudzień 2023[/center]
-=(#FFFFFF)Czym jest frakcja SAMC: =-
Jako frakcja jesteśmy odpowiedzialni za zapewnienie szybkiej i skutecznej pomocy medycznej w przypadku stanów nagłego zagrożenia zdrowia i życia, takich jak wypadki, choroby, urazy, zawroty głowy, ataki serca, udary mózgu i wiele innych.
Naszym zadaniem jest ocena sytuacji, udzielanie medycznych czynności ratunkowych, monitorowanie stanu pacjenta i podjęcie odpowiednich działań medycznych, które pomogą uratować życie i zminimalizować ryzyko dalszych powikłań. Ratownicy medyczni muszą również działać w sposób szybki i skoordynowany, aby zapewnić jak najbardziej kompleksową opiekę medyczną. Przykładowe czynności, które wykonują ratownicy medyczni to: prowadzenie zaawansowanej resuscytacji, prowadzenie sztucznej wentylacji, podaż leków, opatrywanie ran, unieruchamianie kręgosłupa, przeprowadzanie defibrylacji, ocena i stabilizacja stanu osoby poszkodowanej, transport pacjenta do szpitala oraz dokumentowanie wszystkich działań medycznych. Wspomnij o torbie r1 aby zwiększyć swoje szanse.
-=(#FFFFFF)Jak wygląda przebieg rekrutacji? =-
Spośród podań wybieramy według nas najlepsze. Pod uwagę bierzemy każdy podpunkt podania. Po ogłoszeniu wybranych osób odbywa się spotkanie organizacyjne.
Na nim dowiadujesz się wszystkich informacji o pracy oraz akademii podczas której każdy zostanie odpowiednio wyszkolony. Po przejściu akademii następuje egzamin. Wtedy kandydat musi zaprezentować zdobytą do tego momentu wiedzę i od niego będzie zależało, czy zda, czy też nie. Aplikant, który ukończy egzamin z wynikiem pozytywnym zostanie zaproszony na spotkanie organizacyjne, skąd rozpocznie swoją przygodę, jako pełnoprawny Ratownik Medyczny.
-=(#FFFFFF)Wymagania: =-
- Kandydat powinien posiadać podstawową wiedzę na temat funkcjonowania serwera.
- Kandydat ma obowiązek zapoznać się z regulaminem frakcji, rozgrywki na serwerze oraz forum.
- Kandydat, nie może posiadać aktywnych kar na serwerze, forum, jak i serwerowym Discordzie.
- Wstawione podanie powinno być pozbawione tekstu napisanego kursywą we wzorze. Ma on jedynie na celu nakierować was, w jaki sposób napisać podanie, a nie utrudniać nam czytanie
- Zachowanie kultury osobistej, toksyczność nie będzie tolerowana.
-=(#FFFFFF)Co oferujemy: =-
-
Stabilne zatrudnienie w systematycznie rozwijającej się strukturze na podstawie umowy o pracę
-
Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia
-
Prywatną opiekę medyczną
-
Zajęcia językowe dla pracowników
-
Podnoszenie kwalifikacji poprzez udział w różnorodnych projektach
-
Szkolenia zewnętrzne oraz wdrożeniowe wraz ze stałym wsparciem w trakcie pracy
-
Owocowe czwartki
-
zniżki na firmowe produkty i usługi
-
Młody i pełny energii zespół chętny do pomocy
-
Program finansowy "Pay4Spray" który umożliwia zarobek poprzez leczenie graczy
-
Dofinansowanie do karty Multisport
-
Aktywne spędzanie wolnego czasu w pracy
-=(#FFFFFF)Wzór podania: =-
Nick: (Nick którego używacie na serwerze.)
Discord: (Nazwa użytkownika na discordzie.)
UID: (Wasze id gracza, możliwe do sprawdzenia pod komendą /info lub na panelu)
Serial: (Serial można sprawdzić komendą serial w konsoli pod F8/~.)
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:(Tak/Nie.)
Czy byłeś karany na serwerze:(Tak/Nie.)
Coś o sobie: (kilka słów abyśmy mogli Cię lepiej poznać)
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: (Jeżeli posiadasz, to opisz jakie.)
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: (Napisz, co wyróżnia Twoją kandydaturę.)
Coś od siebie: (Będziesz wiedział/a co tutaj napisać.)@LouisRossi
Nick: BlaxoreK
Discord: BlaxoreK
UID: 180
Serial: 7670FB0318F5FE4DD467AD521D5BEB12
Czy byłeś karany na serwerze: Jeszcze nie.
Coś o sobie: Hello, jestem nerdem w tę grę, mam 22 lata i nie mam kolegów, wszyscy na serwerze mnie gnębią bo jestem w organizacji Jinno, jestem po technikum informatycznym i lubię szybkie fury.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Coś tam kiedyś liznąłem tematu w gierce, na co dzień pracuję w służbie zdrowia.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Posiadam już doświadczenie w byciu we frakcjach, wiem co się z czym je.
Coś od siebie: Wspominam o torbie r1, pozdrawiam -
@LouisRossi
Nick: BlaxoreK
Discord: BlaxoreK
UID: 180
Serial: 7670FB0318F5FE4DD467AD521D5BEB12
Czy byłeś karany na serwerze: Jeszcze nie.
Coś o sobie: Hello, jestem nerdem w tę grę, mam 22 lata i nie mam kolegów, wszyscy na serwerze mnie gnębią bo jestem w organizacji Jinno, jestem po technikum informatycznym i lubię szybkie fury.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Coś tam kiedyś liznąłem tematu w gierce, na co dzień pracuję w służbie zdrowia.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Posiadam już doświadczenie w byciu we frakcjach, wiem co się z czym je.
Coś od siebie: Wspominam o torbie r1, pozdrawiam@BlaxoreK przyjęty, zglos sie na dc w celu umówienia spotkania organizacyjnego
-
Rekrutacja zostaje zamknięta.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Rekrutacja dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się